Servicii integrate pentru sanatatea orala, la clinica Dental Premier

Te-ai saturat de nesfarsitele drumuri de la un cabinet la altul atunci cand ai o afectiune dentara? Nu este nicio problema intrucat acum poti avea toate serviciile destinate igienei si sanatatii tale orale in cadrul unei singure clinici specializate.

In lumea stomatologiei, implanturile dentare reprezinta o solutie nu doar eficienta. Dar si de durata pentru inlocuirea dintilor lipsa si restaurarea functionalitatii si esteticii zambetului. Un implant dentar modern poate aduce beneficii semnificative pentru pacienti, oferind o alternativa sigura si eficienta la protezele dentare clasice.

Un implant dentar reprezinta un dispozitiv medical inserat in osul maxilarului sau mandibulei, dupa caz, care serveste drept suport pentru o coroana dentara. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, inseamna ca, spre deosebire de celelalte optiuni de inlocuire a dintilor, precum puntile sau protezele dentare. Implanturile dentare sunt ancorate in osul mandibulei sau maxilarului, oferind o stabilitate asemanatoare cu cea a dintilor naturali.

Ce beneficii aduce un implant dentar?

Atunci cand vine vorba de avantajele pe care le poate aduce un implant dentar fiecarui pacient, lista este numeroasa si pot fi amintite cateva in acest sens:

  • Aspectul cat mai natural. Un implant dentar modern are scopul de a oferi un zambet asa cum ti-ai dorit, implanturile fiind asemanatoare cu dintii naturali.
  • Posibilitatea implantarii intr-un singur tratament. Acest lucru este posibil cu ajutorul pachetului ”dinti intr-o zi”. Prin intermediul acestuia, fiecare pacient poate sa aiba parte de implanturi dentare si de dinti artificiali montati intr-o singura zi, evitandu-se procedurile prelungite.
  • Perioada scurta de recuperare. In comparatie cu alte tipuri de proceduri, nu vei fi nevoit sa astepti la fel de mult pentru recuperare.

Gama de servicii de la Dental Premier – una extinsa

Un alt serviciu oferit de Dental Premier este cel de protetica dentara, o componenta esentiala a implantelor dentare moderne. Oferind solutii personalizate pentru restaurarea dintilor lipsa si crearea unui zambet frumos si functional, in acelasi timp. Utilizand tehnici avansate de proiectare si productie, protetica dentara moderna permite crearea coroanelor dentare si a altor elemente protetice care se potrivesc perfect cu implanturile dentare si cu restul dintilor naturali. Vezi site-ul oficial aici si descopera mai multe informatii despre tehnicile moderne de implantare din cadrul acestei clinici.

Parodontologia este o alta ramura importanta a stomatologiei care poate influenta succesul implantelor dentare. Sanatatea mandibulei sau a osului maxilarului este importanta pentru integrarea si durabilitatea implantelor dentare, iar parodontologii sunt specializati in diagnosticarea si tratarea afectiunilor care pot afecta sanatatea tesuturilor de suport.

Chirurgia este o etapa cruciala in procesul de implantare dentara. Iar chirurgii stomatologi utilizeaza tehnici avansate si echipamente moderne pentru a asigura intregul succes al procedurii. Prin folosirea tehnicilor minim invazive si a materialelor de ultima generatie, acestia pot insera implanturile dentare cu o precizie uimitoare si confort pentru pacienti, minimizand riscul de complicatii si accelerand procesul de vindecare intr-un mod favorabil.

In concluzie, un implant dentar modern de calitate superioară reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa si restaurarea zambetului, pe care o poti lua si tu in cosndierare.

Contact:

0758.791.817

0748.882.647

e-mail: contact@dentalpremier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.