Sfâșietoarea poveste adevărată a copilului născut la Auschwitz!

Copilul de la Auschwitz este o lectură atât de emoționată și de evocatoare. Cartea m-a captivat, cu greu am lăsat-o din mână. O caracterizare excelentă a personajelor și o proză descriptivă bogată care te determină să simți frigul, foamea de zi cu zi și agonia face din această carte una de 5 ***** pe care o recomand călduros.

Romanul începe în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Urmărește povestea Evei Adami, o tânără evreică care este deportată la lagărul de concentrare Auschwitz. În trenul care o duce către cel mai îngrozitor loc posibil, ea nu se poate gândi decât la mult așteptata revedere cu soțul ei, Michal, care fusese deportat acolo cu șase luni în urmă.

Însă când Eva ajunge în lagăr, nu există nicio urmă de soțul ei. Realitatea crudă a lagărului se prăbușește asupra ei. Doar Sofie, colega ei de suferință, îi întinde mâna…

Sfâșietoarea poveste adevărată a copilului născut la Auschwitz!

Când Eva își dă seama că este însărcinată, realizează că viețile le sunt în pericol. Pe măsură ce acțiunea se desfășoară, cititorul este martor la evoluția personajelor și la modul în care se schimbă și se dezvoltă în fața provocărilor și a încercărilor extreme.

Romanul explorează sacrificiul și curajul uman în fața extremelor și prezintă povestea de rezistență și speranță într-un mediu înspăimântător. Este o poveste despre umanitate și compasiune în mijlocul celor mai întunecate timpuri.

Cartea scrisă de Lily Graham este o poveste sfâșietoare despre supraviețuire, în care viața sau moartea se bazează pe cea mai mică șansă și fericirea poate fi gasită în cele mai întunecate momente.

Este o poveste despre prietenii solide, despre spirite indestructibile și despre cea mai intensă poveste de iubire. Această uimitoare poveste, desfășurată la Auschwitz, mă va bântui mult timp de acum încolo. O carte care se joacă cu emoțiile tale, tristă și emoționantă pe alocuri, una de care nu m-am mai putut desprinde. De aceea, vă recomand să o citiți! O găsiți în librăria online Libris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.