Pasiuni în paradis – personaje complexe și intrigi de familie!

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărțile ei au fost publicate în 33 de țări, în peste 80 de milioane de exemplare. O maestră a subiectelor originale, Sandra Brown a creat din nou o poveste care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură. Pasiuni în Paradis – personaje complexe și credibile! Intrigi de familie și vechi scandaluri se combină perfect în acest roman de suspans romantic!

Cu inima frântă, Schyler Crandall, fiica adoptivă a celui mai puternic om din oraș, a fost nevoită să plece și să-și lase în urmă căminul. Acesta era mirificul domeniu Belle Terre din Heaven, Louisiana. Șase ani mai târziu, o criză o aduce acasa. Aici îi găsește pe oamenii dragi ei în miezul unui conflict. Afacerea familiei este pe marginea prăpastiei. Secretele de odinioară adânc îngropate sunt acum gata să iasă la iveală în atmosfera deja încinsă de vară toridă.

Tricia, sora care o urăște, Ken, cumnatul de care o leagă o poveste veche de dragoste, Cotton, tatăl preaiubit, Jigger, ticălosul absolut și Cash, un bărbat mândru, misterios și atât de complex…Toți țes un păienjeniș din care lui Schyler îi este foarte greu să iasă. Și totuși… trebuie să înțeleagă și să îndrepte greșelile trecutului înainte de a fi prea târziu pentru a readuce pacea în paradis.

Libris – lecturi minunate, intrigi, caiete de lucru!

Dar cred că mai bine citiți romanul și cu siguranță veți fi fascinați de poveștile Sandrei Brown. O găsiți la Libris, site-ul unde veți găsi atât de multe cărți. Tot de aici am comandat și Limba moderna engleza – Clasa 3 – Caiet de lucru.

Caietul de lucru se adresează elevilor de clasa a III-a și corespunde nivelului începător A1 în Cadrul european de referință pentru limbi străine.

Fiecare unitate abordează o temă relevantă pentru elevi. De la familie, casă, școală, corp omenesc la animale, jucării, anotimpuri și vacanța. Vocabularul specific este folosit într-o varietate de contexte, ce ajută la dezvoltarea competențelor de înțelegere orală și scrisă, precum și la însușirea unor noțiuni de bază în producerea mesajelor scrise.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.