Instrumente utile pentru îndrumarea copiilor oferite de librăria Libris

Librăria Libris ne oferă foarte multe instrumente utile pentru îndrumarea copiilor, ajutându-i să aprofundeze materia. Unora li se par dificile informațiile pe care le primesc la școală, iar aceste auxiliare îi ajută să înțeleagă mai bine ceea ce învață. De aceea, eu vă recomand să vorbiți cu copiii, penru a afla unde își doresc să aprofundeze și să îi ajutați cu materiale suplimentare.

Instrumente utile pentru îndrumarea copiilor oferite de librăria Libris

Limba engleză este învățată atât de ușor de către copii, mai ales dacă sunt ajutați de caietul de lucru Limba engleză pentru clasa a III-a. Acesta se adresează copiilor care doresc să își dezvolte aptitudinile și competențele generale de limba engleză. Copiii sunt antrenați în activități de repetare pentru a forma pronunția corectă. Astfel participă la jocuri orale, intonând cântecele scurte sau rime. Există și exerciții cu un nivel sporit de dificultate, adresându-se acelor elevi care doresc să aprofundeze studiul acestei limbi.

Învățarea limbii engleze la acest nivel de clasă este o experiență plină de entuziasm. Prin intermediul acestui caiet, copiii au posibilitatea să își exprime spontaneitatea.

Seri de culegeri MATE 2000+ STANDARD a apărut din necesitatea sistematizării și a interpretării creative a noțiunilor din noua programă. Învățarea devine prin această deschidere către realitatea concretă, plăcută și necesară. Matematică, algebră + geometrie începe cu recapitulrea materiei din clasa anterioară. Capitolele sunt împărțite în lecții care pot fi parcurse în 1-3 ore și se încheie fiecare cu câte trei teste sumative.

Problemele propuse sunt gândite gradual, atât ca dificultate, cât și din punct de vedere metodic. Profesorul le poate adapta în mod nuanțat ritmului de pregătire al elevilor. La finalul culegerii găsim răspunsurile sau soluțiile problemelor.

Acestea au fost alegerile mele de la librăria online Libris.ro. Voi ce ați mai achiziționat din librărie? Ce alte materiale v-au făcut cu ochiul sau vi s-au părut interesante? Aștept cu nerăbdare recomandările voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.