Fetița din scrisoare, o poveste emoționantă!

Am fost extrem de captivată de Fetița din scrisoare, o poveste convingătoare, cu atât de multe răsturnări de situație. Sunt momente în care simți că ai inima sfâșiată de durere. Te provoacă să gândești! Este genul acela de carte care îți rămâne în minte multă vreme după ce l-ai citit!

O poveste profund emoționantă, bazată pe o realitate șocantă!

Povestea începe în anul 1959, cu o scrisoare sfâșietoare de la Ivy Jenkins, adresată unei copile pe nume Elvira. Și este doar prima scrisoare dintr-un teanc pe care îl vom citi pe parcursul cărții. Emily Gunnis scrie atât de calm, încât te atrage să citești cât mai mult. Ivy a rămas însărcinată în anul 1956, fiind trimisă în dizgrație la St Margaret, o casă înspăimântătoare pentru mamele necăsătorite. Copilul ei este dat spre adopție, iar Ivy nu va pleca niciodată de aici.

În anul 2007, Samantha Harper, jurnalistă, descoperă o scrisoare din trecut. Conținutul acesteia o șochează și o tulbură în mare măsură. Scrisoarea era de la o tânără mamă care imploră să fie salvată de la St Margaret, înainte de a fi prea târziu. Samantha își dorește să dezlege misterul care plutește în această casă de peste 60 de ani. Dar are atât de puțin timp rămas…pentru că St Margaret urmează să fie demolată. Oare va reuși la timp?

Emily Gunnis trage, prin această poveste, un semnal de alarmă asupra cruzimii și a brutalității care se petreceau în acest tip de case, conduse de măicuțe. Ne așteptam ca măicuțele să fie foarte amabile, cu multă compasiune și empatie pentru săracele tinere care și așa au fost părăsite de familiile lor. Ei bine, și eu am fost atât de surprinsă de acest comportament.

Îmbinând ritmul alert și suspansul investigației cu atmosfera apăsătoare de thriller și cu drama pierderilor irecuperabile, Libris ne oferă Fetița din scrisoare, care pune la grea încercare tăria emoțională a cititorului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.