Ai aflat despre uși de garaj personalizate de la Alexiana Group?

Ușile de garaj sunt foarte importante, iar calitatea lor este cea care primează. Menținerea autoturismului în siguranță, precum și a altor obiecte din garaj are o mare relevanță pentru noi toți. Din acest motiv, atunci când optezi pentru ușile de garaj trebuie să te gândești la calitatea acestora. La Alexiana Group găsești o gamă variată de uși de garaj personalizate și automatizări pentru casa ta, care să îți îndeplinească standardele privind calitatea. În cadrul firmei se utilizează doar materiale și echipamente de calitate superioară, ce asigură o lungă durată a fiecărui produs. Pe site găsești tot ce ai nevoie în materie de uși de garaj, rulouri exterioare, jaluzele, rolete textile și multe altele.

Dacă vrei să optezi pentru usi de garaj sectionale personalizate, află că acestea pot fi imprimate cu imaginile pe care le dorești. Acest lucru este util și în cazul în care ai deschisă o afacere a cărei activitate este în garaj. Se face o imprimare digitală a panourilor ușilor de garaj, transformând această secțiune într-o adevărată artă! Compania utilizează o tehnologie de ultimă generație, ultramodernă de imprimare cu cerneală a panourilor ușilor de garaj. Poți opta pentru numeroase imagini, iar după ce sunt printate se va aplica un strat fin de lac ce asigură protecția de lungă durată împotriva degradării și decolorării ușilor.

Aplicarea tehnologiei în cauză este disponibilă pe 5 structuri de panel, ce oferă diferite finisaje. Astfel, se poate opta pentru suprafață netedă, cu dungi / nervuri cu suprafață netedă woodgrain sau stucco spre exemplu. Modelele pot fi personalizate la cerere, iar dacă dorești să vezi cum arată unele dintre ele, poți intra direct pe pagina alexiana.ro.

O ușa de garaj personalizată? Nu este prea mult? Pentru cei care nu își doresc ceva standard, ideea personalizării este bună. Oricând ai la dispoziție și variantele simple, oferta de preț o poți descoperi dacă accesezi pagina calculator ușă de garaj.

Automatizări și alte articole pentru casa ta

În materie de automatizări, la Alexiana Group poți solicita articole de la producători de renume precum Somfy, Nice sau BFT. Pe site poți solicita oferta, unde ai la dispoziție automatizări pentru uși, astfel încât să permită o bună funcționare a acestora.

Toate produsele au o calitate superioară și se montează de către echipe specializate.

Solicită ajutor din partea specialiștilor

La Alexiana Group ai posibilitatea de a solicita ajutor din partea specialiștilor pentru alegerea produselor, transport sau montaj. Ai servicii gratuite – soluțiile tehnice, măsurătorile și transportul. De asemenea, cu titlu de gratuit ai și câteva beneficii în calitate de client al acestei firme. Spre exemplu, prima revizie, la doi ani după montaj a ușii de garaj, este gratuită. Totalul garanției este de 11 ani, dacă respecți termenii reviziilor.

Oricare ar fi alegerea ta, te bucuri de o echipă specializată care asigură o calitate înaltă a fiecărui serviciu. Indiferent de ceea ce ai ales, vei întâmpina personal calificat ce îți va fi de ajutor pentru nevoile tale.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.