Pregătește-te de vară și de toate ocaziile de distracție cu AVON!

A sosit vara și un nou colet de la Avon. Cu un produs spectaculos pe care era necesar să îl încerc. Și mulțumită Buzzstore iată că a ajuns în mâinile mele. Este vorba despre un nou produs care va revoluționa noul meu look!

Rimelul este un must-have al oricărei truse de machiaj, fiind cea mai ușoară și simplă cale de a oferi luminozitate și expresivitate ochilor. Însă, de multe ori, acest produs cosmetic ne poate aduce mici neplăceri vara la căldură, pe timp de ploaie sau în vacanță pe litoralul mării. Deoarece un rimel obișnuit cu siguranță se va întinde pe toată fața. Însă nu și mascara Lash Genius de la Avon!

Pregătește-te de vară și de toate ocaziile de distracție cu AVON!

Festival lover, sunrise lover, romance lover, orice ai alege să fii vara aceasta, AVON te susține cu produse din categoria de make-up! De ce noul mascara Lash Genius ? Pentru că vei descoperi 5 dintre cele mai dorite beneficii într-o singură mascara: Volum, Alungire, Ridicare, Intensitate, Definire!

Peria Smart control separă fiecare fir cu vârful eficient pentru fiecare zonă. Acoperă uniform genele de la rădăcină la vârfuri, chiar și la colțuri, fără lipire. Este minunat!

După câteva utilizări, îmi pot spune părerea despre produsul primit spre testare. Rimelul oferă într-adevăr volum și alungire, indiferent dacă este folosit doar într-un singur strat. Îmi place extrem de mult că nu curge. Nu se adună sub ochi sau pe pleoape, iar genele arată atât de frumos întreaga zi.

Machiajul ochilor poate fi un aspect deosebit de important al rutinei de frumusețe a multor femei. Aplicarea corectă a produselor poate face o mare diferență în aspectul final. Două dintre cele mai importante produse pentru machiajul ochilor sunt concealerul și mascara. Dacă la concealer poți renunța, la mascara clar nu!

Voi l-ați încercat? Cum vi s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.