Avem notăți la cărțile pentru copii la editura Meteor Press!

Primăvara începe cu noutăți de cărți pentru copii la editura Meteor Junior. Am primit zilele trecute un colet care mi-a încântat pitica peste măsură. Și nu numai pe ea. Pentru că, deși știam că voi primi cele două cărți care au apărut la Meteor Junior, am primit și un cadou.

Avem notăți la cărțile pentru copii la editura Meteor Press!

Micul somnoros, aventurile din vis este o poveste ilustrată de citit seara la culcare copiilor, pentru un somn liniștit cu vise mărețe!

Când se lasă seara, însoţeşte-l pe Micul somnoros în aventurile lui din vis! Vei putea şi tu să conduci o maşină puternică de curse! Te vei lupta cu un dragon fioros! Și vei pleca în spaţiu ca să te joci cu extratereştrii de pe Marte!

Mica somnoroasă, călătoriile din vis este o poveste mângâietoare de citit fetițelor pentru un somn liniștit cu vise colorate!

Cuibăreşte-te în pat cu aventurile Micuţei somnoroase! Ai vrea şi tu să înoţi cu sirenele în adâncul mărilor? Să te caţări pe acadele în tărâmul dulciurilor? Și să descoperi comori îngropate în nisip?

Când se lasă seara, însoțește-l pe micul somnoros sau pe mica somnoroasă în aventurile lor din vis! Deși este o carte recomandată copiilor cu vârsta între 3-5 ani, micuța mea a fost maxim de încântată! Cărțile sunt foarte ușor de citit, chiar și de către cei mai mici pasionați de lectură, au 32 pagini și ilustrații foarte frumoase.

„Am scris cărți pentru copii despre magicieni, harpii și fantome și cărți pentru adulți despre tot soiul de lucruri, dar interesul meu pentru exotica lume a Amazonului nu s-a stins nicicând. Călătorie pe Amazon reprezintă încercarea mea de a împărtăși cu voi această lume.”, spune Eva Ibbotson, autoarea cărții pentru adolescenți, Călătorie pe Amazon.

Vă recomand să profitați de promoția lunii martie, reduceri de până la 70 % și transport gratuit în toată țara, la comenzi de peste 70 de lei. Totul pe site-ul editurii Meteor Press!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.