Erus și Valea răbdării – fantezie, umor, imaginație, special pentru copii!

Erus și Valea Răbdării inițiază seria de mare succes a aventurilor lui Erus în văile magice. Câștigă inimile copiilor și ale părinților prin fantezie, umor și imaginație. Toate acestea se întâmplă prin învățămintele pe care cei mici le află în țesătura poveștii și, nu în ultimul rând, prin cântecele minunate compuse și interpretate de autorul Alec Blenche.

Alec Blenche este unul dintre cei mai îndrăgiți autori de cărți pentru copii din România. El are studii universitare și postuniversitare atât în Drept cât și în Pedagogie Muzicală. Adept și promotor al unui stil de viață sănătos, Alec Blenche este de parere ca acesta „se bazează în primul rând pe iubire și respect. Iubire și respect pentru orice formă de viață care există pe planetă. Vorbim aici atât de animale și de plante, dar și de oameni. Deci trebuie să te iubești și să te respecți și pe tine.”

Erus și Valea răbdării – fantezie, umor, imaginație, special pentru copii!

Prima sa carte pentru copii, „Erus și Valea Răbdării„, a apărut în urma unui program de sănătate desfășurat într-o școală din Constanța. Aventurile micului Erus și ale prietenului său, Alpi, un măr care vorbește, s-au bucurat de un real succes. Astfel continuarea acesteia, „Erus și Valea Generozității”, a venit într-un mod firesc. Atât copiii, cât și părinții sunt încântați de cărțile acestea. Pentru că ele vorbesc în fraze simple și convingătoare despre respectul față de natură și față de tot ceea ce este viu, despre răbdare, generozitate și iubire.

Lumea magică a lui Erus se ravarsă în cea reală. Acolo unde părinții sunt încurajați de către autor să fie un exemplu pentru copiii lor. Să îngrijească plante, să prepare mese în familie și să încurajeze cunoașterea și îmbunătățirea personală.

Poveștile puse pe hârtie de Alec Blenche sunt ideale pentru stimularea imaginației, a empatiei și a curiozității celor mici. Toate cărțile le găsiți în librăria online Libris.ro. Cum vi se par aceste poveștiri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.