Lassie se întoarce acasă – un câine devotat!

Lassie se întoarce acasă este o povestea nemuritoare a unui câine devotat. Nu cred să mai existe cineva care să nu cunoască povestea lui Lassie. Acesta este collie-ul lui Joe. Și nu doar atât. Este tovarășul lui apropiat. De regulă, câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. Însă în această poveste, există o legătură strânsă între câine și băiat.

Lassie se întoarce acasă – povestea nemuritoare a unui câine devotat!

Eric Knight este autorul bine cunoscutului roman Lassie se întoarce acasă, al cărui personaj principal este un câine collie, care poartă numele de Lassie. Ecranizarea romanului a făcut ca Lassie să devină un personaj memorabil, iubit în întreaga lume.

În momentul în care tatăl lui Joe își pierde slujba, lucrurile încep să meargă mai rău pentru cei trei. Singura soluție pe care o găsesc părinții lui este să o vândă pe Lassie. Însă pentru ea este foarte dificil să nu se afle în fața școlii în momentul în care iese Joe. De aceea, ce credeți? Lassie fuge de trei ori de la noul stăpân și se întorce la Joe.

Dar zilele trec…iar Lassie nu mai apare în locul lui obișnuit. Oare Joe o va mai vedea vreodată? Este posibil ca Lassie să îl fi uitat? Ce nu știe Joe este că Lassie a fost dusă departe, în cea mai îndepărtată zonă a Scoției. Și este o călătorie prea lungă pentru ca un câine să o facă singur.

Cred că am văzut filmul de câteva ori când eram mai mică. Îmi imaginam că Joe sunt eu, iar Lassie era prietena mea Mickey. Un micuț pechinez pe care o iubeam atât de mult. Mă aștepta fericită când mă întorceam de la școală. Mă întâmpina și mă însoțea mereu la plimbare.

Dacă nu ați reușit să citiți cartea sau dacă vă doriți ca și copilașii voștri să cunoască povestea lui Lassie, să știți că o găsiți pe Libris. Lassie nu este orice câine…merită ca toată lumea să îi cunoască povestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.