Ultima prințesă – Fii bună, fii curajoasă, fii de neoprit!

Deviza lui Lettie o cunoaștem deja: Fii bună, fii curajoasă, fii de neoprit! Ultima prințesă încheie seria minunată a lui Connie Glynn, seria Cronicile Rosewood, cea care a adus-o pe Connie în topul autorilor de succes ai genului. Prințesă sub acoperire a fost urmat de Prințesă cu adevărat, de Prințesa pierdută și de Prințesă pentru totdeauna. Aventura se sfărșește în volumul al cincilea, Ultima prințesă.

Ne amintim că Ellie este o prințesă rebelă care a renunțat să își mai ascundă identitatea. Pentru a o proteja pe Lottie se chinuie să fie cu adevărat o prințesă, așa cum își doresc părinții ei, dar și bunica sa. Lottie a fost substitutul lui Ellie, bună și curajoasă. Ea și-a dorit să îi fie pavăză împotriva amenințărilor Leviathanului. Însă de când Ellie a decis să fie prințesă pentru poporul ei, Lottie nu a mai reușit să ia legătura cu ea. Și astfel i-a fost imposibil să o țină la curent cu planurile lui Claude.

Jamie a fost toată viața lui partizanul lui Ellie. Protector pe viață, a jurat să își apere prințesa cu orice preț. Doar că…dispare misterios și nimeni nu mai știe nimic de el. Își cunoaște tatăl, află cine este…Dar oare este fericit? Departe de cei dragi, de cei pe care îi iubea până acum. Departe de cei pe care i-a numit familie…

Fii bună, fii curajoasă, fii de neoprit!

Așa va fi Lottie a noastră. Pentru că la Rosewood Hall nu toți trei reușesc să se întoarcă pentru ultimul an de studii. Se vor mai regăsi oare vreodată? Va putea Lottie să își salveze prințesa? Va reuși ea să îl salveze pe Jamie de tatăl său? Și dacă da, cu ce sacrificiu?

De data aceasta, miza este coroana regală. Riscurile devin din ce în ce mai mari…

Veți afla astăzi deznodământul minunatei serii, Cronicile Rosewood. Minunata lume magică își ia la revedere de la noi! Dar asta doar dacă veți apela la Libris.ro pentru a o citi în întregime. Eu nu vreau să vă dau foarte multe detalii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.