Piscina – mai multă mișcare în viața noastră!

O piscina nu reprezintă doar un mod distractiv de a te relaxa, ci și un loc unde se pot crea momente deosebite alături de cei dragi. Unul din motivele care ne determină să investim într-o piscină este datorat copiilor noștri. Pe lângă încântarea acestora – au un loc de joacă nou, un spațiu diferit și provocator și un motiv în plus să își invite prietenii în vizită. Piscina aduce mai multă mișcare în viața copiilor.

Importanța unei piscine poate varia în funcție de context și de nevoile individuale. Unele dintre beneficiile unei piscine pot include:

 • Activitate fizică: Înotul și alte activități în apă pot fi un mod excelent de a face exerciții și de a menține o bună formă fizică.
 • Relaxare: O baie în piscină poate ajuta la relaxarea și la reducerea stresului.
 • Distracție: O piscină poate fi un loc excelent pentru a petrece timp cu prietenii și familia.
 • Valoare imobiliară: O piscină poate adăuga valoare unei proprietăți, atât din punct de vedere al utilizării, cât și din punct de vedere al vânzării.
 • Oportunități de învățare: O piscină poate fi un loc excelent pentru a învăța să înoți sau pentru a învăța alte sporturi acvatice.

Nu este vorba de orice mișcare, ci de înot. Cu toții știm cât de benefic este acest sport mai ales pentru copii, care sunt în creștere. În special acum că stau mai mult în fața calculatorului. Ei au nevoie de și mai multă mișcare. Și de un sport care să le ajute coloana vertebrală. Înotul este unul dintre cele mai recomandate sporturi de acest tip. Este excelent pentru întărirea musculaturii spatelui.

Piscina – mai multă mișcare în viața noastră!

Înotul și alte activități în piscină sunt un excelent mod de a face mișcare și de a menține o bună formă fizică. Înotul este unul dintre cele mai bune exerciții cardio. Acesta ajută la îmbunătățirea sistemului cardiovascular, la scăderea tensiunii arteriale, la pierderea în greutate și la întărirea mușchilor.

De asemenea, înotul este un exercițiu de impact redus. Acest lucru îl face potrivit pentru persoanele care au probleme cu articulațiile. Dar și pentru cei care au nevoie de un exercițiu mai ușor.

Activitățile în apă, cum ar fi aqua-aerobic sau hidrobic, pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a face mișcare și de a arde calorii. Aceste activități pot fi adaptate la diferite niveluri de fitness și pot fi amuzante și variate.

În general, piscina poate fi un loc excelent pentru a face mișcare. Dar și pentru a-ți menține sau a-ți îmbunătăți forma fizică. Este important să vorbești cu un medic sau cu un antrenor personal înainte de a începe orice program de exerciții pentru a te asigura că este potrivit pentru tine.

Decizia de a avea propria piscină ar trebui însoțită și de stabilirea unor nevoi și a unor criterii de selecție cât mai stricte. Construcția unei piscine implică diferite costuri care trebuie optimizate corect. De aceea este recomandat ca în procesul de selecție să se țină cont de: forma piscinei, dimensiune, număr de persoane care o vor utiliza și material de construcție.

Ca și furnizor și producător de piscine, https://www.westcompany.ro/categorie-produs/piscine-spa/piscine pune mare preț pe calitatea produselor. De aceea vei descoperi în portofoliu modele deosebite de piscine. Acestea sunt concepute special pentru a rezista cu brio factorilor de mediu nefavorabili. Și pentru a acoperi oricare dintre nevoile avute în materie de relaxare, confort și distracție.

De ce alegem înotul pentru copii?

Există mai multe motive pentru care înotul poate fi o alegere excelentă pentru copii:

 • Învățarea abilităților de înot poate fi o viață în siguranță. Înotul este o abilitate importantă care poate salva vieți, mai ales dacă copilul se află în proximitatea apei.
 • Dezvoltarea fizică: Înotul este un exercițiu complet care poate ajuta la dezvoltarea masei musculare, a forței, a flexibilității și a coordonării.
 • Beneficii pentru sănătate: Înotul poate ajuta la îmbunătățirea sistemului cardiovascular, la scăderea tensiunii arteriale și la pierderea în greutate.
 • Activitate distractivă: Înotul poate fi o activitate amuzantă și distractivă pentru copii, care poate fi făcută atât în ​​interior, cât și în ​​exterior.
 • Oportunități de socializare: Înotul poate fi făcut în grup, ceea ce poate oferi oportunități pentru copii de a se socializa cu alți copii care au interese similare.
 • Poate fi adaptat la diferite niveluri de abilitate: Înotul poate fi adaptat la diferite niveluri de abilitate, de la începători la avansați, astfel încât copiii să poată progresa pe măsură ce își îmbunătățesc abilitățile.

Dimensiunile unei piscine nu sunt relevante atunci când vine vorba de cei mici. Pentru că aceștia vor intra întotdeauna însoțiți de un părinte sau un adult. Cele mai importante aspecte în amenajarea unei piscine pentru bebeluși sunt:

 • Însotitorul copilului trebuie să poată întotdeauna să atingă fundul piscinei cu picioarele.
 • Temperatura apei trebuie să fie cuprinsă între 29 și 31 de grade Celsius pentru a nu provoca arsuri.
 • Pentru a evita accidentele este recomandat să nu se folosească scările atunci când intrăm în piscină cu bebelușul în brațe. Cel mai bine ar fi să cerem ajutorul partenerului, care ne poate da în brațe copilul dupa ce am intrat în piscină.

Mai multe informații la adresa România, Sălaj, Crișeni, nr.1, număr de telefon 40 260 661 135 sau email office@westcompany.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.