Sacoșe de hârtie personalizate pentru firmele de catering!

În ultima perioadă se pune un accent mult mai mare pe grija de mediu. Astfel ambalajele în care sunt puse la vânzare majoritatea produselor cântăresc extrem de mult în decizia consumatorului de a achiziționa sau nu acele produse. Iar asta are o importanță majoră. Pentru că afacerea poate fi influențată într-un sens pozitiv sau negativ.

Poate nu credeți, însă ambalajul este chiar mesajul pe care afacerea o transmite cumpărătorului. Iar dacă folosești sacoșe din hârtie, clientul va fi sigur că îți pasă de mediu. Altfel, poate să îți ocolească produsele. Ce concluzie tragem de aici? Că pungile din hârtie sunt mult mai importante decât par. Pentru că ele pot ajuta să construiască o afacere de încredere, o afacere profitabilă. Și așa au apărut sacoșe de hârtie personalizate pentru firmele de catering.

De ce să folosești sacoșele de hârtie?

În primul rând, pentru că sunt biodegradabile și compostabile. Adică, după ce arunci pungile din hârtie, acestea se vor descompune și se vor întoarce înapoi în natură. În schimb, plasticul rezistă pe pământ și în mări sau oceane mii de ani. Acesta este și motivul pentru care sunt atât de toxice.

În schimb pungile de hârtie, indiferent de culoare, mărime sau formă se degradează natural, în mod biologic. Astfel ele devin un excelent îngrășământ natural pentru orice se găsește în natură: plante sau copaci. Nu degeaba se spune că sunt o invenție cu efecte minunate asupra mediului.

Efectele nocive ale plasticului sunt atât de bine cunoscute. Mediul în care ajunge plasticul devine extrem de dăunător pentru animalele care locuiesc acolo, indiferent că este vorba despre mări sau despre uscat. În compoziția pungilor de hârtie nu există absolut deloc plastic. Iar acest lucru înseamnă că protejăm planeta de absolut tot răul care ar putea să i-l facă plasticul. Dacă putem să o protejăm, de ce să nu o facem?

Pungile din hârtie sunt fără emisii. Pentru că sunt fabricate din pastă de hârtie reciclată, de proveniență locală. Astfel, cerințele mecanice și cele legate de transport sunt foarte reduse. Acest lucru duce la diminuarea emisiilor de carbon. Nu vi se pare atât de interesant de observat cum pentru fiecare motiv pentru care plasticul este atât de nociv, hârtia prinde și mai multă putere?

De ce să alegi Snick ambalaje?

Snick ambalaje este o companie tânără, cu capital 100% românesc. Oferă soluția completă de ambalaje catering pentru afacerea fiecărui client care îi trece pragul. Portofoliul acestora cuprinde printre multe alte produse și boluri sau caserole de unică folosință din carton, plastic sau 100% biodegradabile, precum și seturi de tacâmuri de unică folosință, pungi de hârtie sau sacoșe din hârtie.

Comandă sacoșa ta cu mostre. Comandă de pe pagina produsului câte o mostră gratuită din ambalajele pe care intenționezi să le achiziționezi.

Cumpără și economisește. Cumpără online de minim 2500 lei pe lună și primești discount 10% la fiecare comandă lansată pe site.

Livrare rapidă în toată țara. Livrează în 24h/48h în toată țara. Comenzile în valoare de peste 499.80 RON beneficiază de transport gratuit.

Intră pe site pentru mai multe detalii! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.