Prințesă pentru totdeauna – prietenie, devotament, curaj!

Prințesă pentru totdeauna, continuarea volumului Prințesa pierdută, este o poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ceea ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin.

Când am terminat de citit volumul al treilea eram sigură că nu se poate să se fi terminat așa seria cu Prințesele. Connie Glynn se pare că a avut o pasiune mare pentru povești încă de la o vârstă fragedă. La numai șase ani îi dicta mamei sale prima povestire.

Prințesă pentru totdeauna – prietenie, devotament, curaj!

Chiar dacă au trecut deja doi ani de când Lottie a preluat rolul de prințesă de Maradova, nimeni nu și-a dat seama, iar ea continuă să o protejeze pe Ellie. Totul este bine, au reușit să scape de fiecare dată de acțiunile diabolice ale organizației secrete Levathian. Dar Lottie realizează că este o legătură periculoasă între Levathian și familia regală.

Lottie a mers mai departe către capătul coridorului, până când a ajuns la oaia neagră a familiei și chiar persoana căreia îi era atât de devotată Ingrid – Claude Wolfson, unchiul lui Ellie.

Portretul lui atârna într-o ramă neagră, un memento întunecat al sorții care îl aștepta pe orice membru al unei familii regale, dacă se îndepărta de responsabilitățile sale. În exilul său, el se înarmase cu răbdare, uneltind planuri și adunând o armată. Acum știau că el fusese misteriosul bărbat cu mască de țap care îi chinuise pe Lottie și prietenii ei. Dar de ce?

Dar cine este Jamie? Ce rol joacă el cu adevărat? Ce secret ascunde regele Maradovei, tatăl prințesei? Vă las pe voi să răspundeți la aceste întrebări. Și veți reuși doar lecturând cartea Prințesă pentru totdeauna, pe care o găsiți în librăria online Libris.ro. Spor la citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.