Periuțe de dinți pentru bebeluși!

Știm cu toții cât de importantă este dantura, de aceea astăzi aș vrea să vorbim puțin despre periuțe de dinți pentru bebeluși. Este important ca bebelușii să aibă o igienă orală bună, încă de la o vârstă fragedă. Ca în toate aspectele vieții unui copilaș, părinții au un rol crucial. Astfel, micuții trebuie să afle de la început semnificația îngrijirii dinților și a gingiilor pentru a avea parte de un zâmbet sănătos, care poate dura întreaga viață.

Părinții trebuie să fie extrem de implicați în igiena dentară a copiilor încă înainte de apariția primului dinte. Bebelușii se nasc cu întregul set de 20 de dinți primari care se află sub gingii, în oasele maxilarului inferior și superior. Astfel, este posibil ca bebelușii să dezvolte carii chiar înainte de apariția primului dinte. Chiar dacă primii dinți încep să apară în jurul vârstei de 6 luni, sănătatea orală a unui copil îi poate influența zâmbetul în perioada adultă.

Little Prints.ro este site-ul unde poți găsi tot ceea ce îți dorești pentru bebelușul tău. Fiecare obiect pe care îl cumperi trebuie să fie de calitate. Pentru că micuțul tău merită tot ceea ce este mai bun, nu-i așa? Acum, la început de drum, sunt de cumpărat atât de multe pentru bebeluș. De aceea, este extrem de important locul de unde cumperi.

Vă povesteam mai sus despre dinți și igiena dentară a bebelușilor. De ce? Pentru că pe acest site am găsit periute de dinti pentru bebelusi sub forma de degetar sau suzete, care sunt indispensabile pentru bebe.

Periuțe de dinți pentru bebeluși!

Atunci când vorbim despre bebelușii de peste 6 luni, care au cel puțin un dințișor de lapte erupt, putem discuta despre înlocuirea tifonului steril cu o periuță de dinți sub formă de degetar. Aceasta este creată special pentru igiena orală la bebeluși. De aceea este realizată dintr-un material moale care nu rănește gingiile celor mici. Odată ce copiii cresc, iar numărul dinților de lapte este complet, periajul dentar este obligatoriu. Astfel, degetarul se poate înlocui cu periuțe de dinți speciale,  cu o dimensiune mai mică și cu peri moi.

Periajul dinților este extrem de important și un obicei care nu ar trebui neglijat. Cu aceste periuțe de dinți care se pun pe deget din 100% silicon fără BPA sau alte substanțe toxice puteți începe să construiți obiceiuri bune. Denivelările de pe partea superioară ajută gingiile dureroase din timpul erupțiilor dentare. Iar firele moi de pe partea din față păstrează dinții curați copilului. Aceste periuțe vin la pachet de câte două bucăți, pachet convenabil pentru ca una să o țină bebelușul și una să o foloseasă părintele pentru bebeluș.

Trebuie urmărit dacă gingiile și dinții copilului încep să își schimbe aspectul. Astfel, verificați frecvent dacă apar pete maro sau albe pe dinți pentru că acest lucru poate indica apariția cariilor dentare. Dacă se observă pete neobișnuite pe dinți sau gingii, trebuie luat imediat legătura cu medicul dentist.

În această etapă a vieții unui copil, vizitele la dentist trebuie făcute în mod regulat pentru curățări și controale, conform programului recomandat de medicul stomatolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.