Delicii cu ciocolată de la Luado – un răsfăț!

Peste 60% dintre consumatori spun că ciocolata și produsele din ciocolată sunt legate de sentimentul de răsfăț. Conținând compuși care cresc nivelul serotoninei și a dopaminei din organism, supranumiți și „hormonii fericirii“, ciocolata ne ajută să fim mai relaxați și mai bine dispuși.

Ciocolata este primul lucru care ne vine în minte atunci când ne este pofta de ceva dulce. Este adorată atât de cei mici, cât și de adulți, nu greșesc când îi numesc cei mari, nu? Unele persoane au realizat filme în cinstea ciocolatei, altele au compus melodii despre ea. Iar cei mai mari fani au doborât recordurile mondiale pregătind cele mai mari tablete de ciocolată din lume. Dar adevărul este că nu ai cum să nu o iubești. 

Am descoperit acest site cu delicii cu ciocolată și mi s-a părut genial. Smochine, caise, prune, coji de portocale, curmale și ghimbir în ciocolată neagră. Yammyyy…un adevărat festin, un deliciu. Sigur vă veți îndrăgosti de ele!

Și bineînțeles că știați…sau poate nu, că… Un studiu realizat în anul 1999 de către Universitatea Harvard a demonstrat că cei care au mâncat ciocolată cu regularitate au trăit cu cel puțin un an mai mult decât cei care nu au consumat acest aliment. Această cercetare a fost realizată pe un eșantion de 8.000 de persoane. Oamenii de știință susțin că antioxidanții din ciocolată sunt cei care ne pot prelungi viața.

Zeci de sortimente de ciocolată s-au perindat de-a lungul timpului pe rafturile magazinelor. Asta spre încântarea consumatorilor, gustul fiind criteriul principal de alegere a produsului preferat. La nivel global ciocolata cu lapte rămâne pe primul loc în preferințele a 44% dintre consumatori, în timp ce 33% preferă beneficiile aduse de ciocolata neagră, mult mai bogată în antioxidanți. Nu trebuie să uităm de popularitatea în creștere a ciocolatei roz, care de la lansarea din 2017, a câștigat tot mai mulți adepți mai ales în rândul tinerilor.

Delicii cu ciocolată de la Luado – un răsfăț!

De exemplu smochinele în ciocolată neagră. Smochinele sunt tocate și transformate în biluțe mici. După aceea sunt învelite în ciocolată neagră biologică și presărate cu semințe de smochin. Astfel se creează un echilibru perfect între dulceața smochinului și ciocolata neagră.

Caise în ciocolată neagră reprezintă un alt deliciu pe care ni-l oferă Luado Chocolate. Un dulce magnific și fără regrete pentru calorii, deoarece aceste bomboane naturale de ciocolată aduc numai beneficii organismului. Caisele sunt tocate și transformate în bile mici, apoi sunt învelite în ciocolată neagră biologică. În acest fel, se creează un echilibru perfect între dulceața caisului și ciocolata neagră.

Milk and Marshmallows aduce gustul dulce de ciocolată caldă cu lapte, însoțit de textura moale a bezelelor în casele tuturor pofticioșilor.

Credeați că ciocolata îngrașă?

Nimic mai greșit. Ciocolata neagră (nu cea cu lapte) conține teobromina, o substanță asemănătoare cofeinei, care ajută la stimularea metabolismului și, implicit, la arderea caloriilor. Ciocolata neagră este ideală pentru consum, însă la fel de bună este și pentru tratamentele cosmetice. O poți folosi pentru a-ți prepara propria mască naturală de curățare a tenului. Amestecă 50g de ciocolată topită și răcită cu o lingură de ulei de măsline și un albuș de ou. Întinde masca pe față, las-o să acționeze 10 minute și apoi clătește cu apă din abundență.

Ciocolata are un efect pozitiv în situațiile de stres, oboseală și suprasolicitare psihică, consumul acesteia conducând la o stare de calm și la un nivel îmbunătățit de concentrare. În plus, stimulează producerea endorfinelor (hormonul fericirii), având ca efect nu doar o stare de bună dispoziție, ci contribuind chiar și la prevenirea depresiei și a altor afecțiuni psihice.

Ciocolata reglează tensiunea arterială și scade nivelul colesterolului. Astfel, consumul regulat de ciocolată poate ține la distanță bolile de inimă. De asemenea, nu uitați să o alegeți pe cea cu peste 70 % cacao. Este cea mai bună!

Luado Chocolate® produce praline, ciocolată, figurine din ciocolată şi ciocolată caldă, ȋnghețată și ecleruri folosind ingrediente de calitate, principalul fiind ciocolata belgiană. Pentru a asigura livrarea în condiţii optime ale produselor, Luado Chocolate® (www.luado.ro) a selecţionat cu atenţie ambalajele folosite. Acestea corespund atât din punct de vedere estetic, cât şi în privinţa siguranţei alimentare.

Dacă vă face cu ochiul ceea ce găsiți pe site, vă voi lăsa și datele de contact: Tel: 0737 390 000; Disponibil la telefon: 08:00-16:00; Pentru alte ore trimiteti e-mail: office@luado.ro.

Luado Chocolate – ciocolaterie născută din pasiunea pentru ciocolata de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.