Mai rece ca gheața – Jennifer L. Armentrout

Apocalipsa elementelor continuă cu volumul 2 Mai rece ca gheața. După ce am terminat primul volum, despre care v-am povestit aici, eram atât de curioasă să aflu ce s-a întâmplat cu Roth, cu Layla, dar și cu Zayne. Așa că, atunci când am primit al doilea volum, mi-am satisfăcut curiozitatea și…am reușit să îl termin de citit în două zile.

Jennifer L. Armentrout locuiește în Charles Town, West Virginia. O scriitoare prolifică, ea declara că dedică scrisului aproximativ opt ore pe zi. În rest, își petrece timpul citind, urmărind filme cu zombie sau plimbându-se împreună cu soțul ei și cu câinele. Visul ei de a deveni scriitoare a luat naștere în orele de matematică, când scria nuvele…Ea se află pe primul loc în topul New York Times și în rândul autorilor internaționali de bestselleruri.

Fiecare atingere are prețul ei – oare este mai rece ca gheața?

La sfârșitul primului volum, ne amintim că Roth a fost aruncat în Infern. În acel moment, inima Laylei s-a frânt în mii de fărâme. Încearcă să treacă peste…uneori îi reușește, alteori își dorește să nu se mai ridice din pat. Este greu, dar Zayne îi este mereu aproape. Dar el este intangibil…atât de aproape și totuși atât de departe…

Când Roth apare la ușa Gardienilor, nu îi vine să creadă. S-a întors după ea…Știa ea! Însă durerea ei este și mai mare când află că pentru el, ea a fost doar o simplă distracție. Motivul pentru care s-a întors este pactul pe care urmărește să îl facă cu Gardienii. Pentru că în acea noapte…fatidică…un Lilin s-a născut.

Atunci când acasă nu mai este acel loc călduros și primitor, pentru Leyla devine și mai greu. Oamenii care contau pentru ea, îi întorc spatele, își doresc să o vadă la pământ. Însă nu toți….Dar când Layla obține ce își dorește, oare este dispusă să plătească prețul? Rămâne să aflați, citind cartea, pe care o găsiți la reducere pe Libris.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.