Profită de Black Friday și mărește-ți biblioteca!

Mă pot lăuda cu o biblioteca destul de mare. Și aici nu mă refer la dimensiunile acesteia, ci la numărul de cărți care sunt în ea. Îmi place să citesc! Încă de mică mi-au plăcut cărțile, preferam să citesc decât să ies afară. Uneori visam cu ochii deschiși că sunt eroina volumului pe care îl aveam în mână. Cartea mă purta prin atât de multe locuri pe care le vedeam, de care mă bucuram.

La rândul meu am insuflat dragostea pentru cărți, pentru citit și micuțelor mele. Mă bucur atât de mult când le aud spunând „oare ce să mai citesc astăzi…” Știți că cititul este extrem de important, deoarece cărțile reprezintă surse bogate de informații. Cu fiecare carte citită, devii mai bogat, afli informații prețioase.

Și pentru că timpul ne este de cele mai multe ori potrivnic, prefer cumpărăturile online. Astfel economisesc timpul pe care l-aș petrece alergând din librărie în librărie pentru a vedea oferta bogată a acestora. Și astfel pot să stau mai mult cu familia mea, sau să încep o carte nouă…Și prefer astfel să intru pe site-ul unei librării online, preferata mea fiind Books Express. Ai parte de prețuri economice și poți să plătești și în rate. Aici am găsit cele mai noi cărți, disponibile online imediat după publicare.

Biblioteca ta va fi fericită dacă profiți de acest Black Friday!

Nu ai auzit? În perioada 11-13 noiembrie 2022, toate categoriile de produse din site-ul Books Express intră în campania de Black Friday. Reducerile vor fi de până la 70% și vor rămâne constante pe toată perioada campaniei. Reducerile cele mai mari se vor aplica produselor aflate deja în stoc.

De puțin timp am început să citim în engleză și în franceză. Cititul în engleză o ajută pe fetița mea la examenele pentru Cambridge și astfel am dat iama în librăria online și așa am aflat de campania pe care v-o recomand și vouă. Faptul că au reduceri de până la 70% nu poate să facă altceva decât să mă bucure. Voi avea ocazia să cumpăr mai multe cărți.

De câte ori sunt stresată, prefer să iau o carte în mână și să citesc, așezată confortabil în fotoliu. Acesta este colțul meu de lectură. Sau…era…în ultima vreme mi l-au cam acaparat fetele. Dacă mă concentrez asupra intrigilor din roman și a personajelor, voi uita de stres sau de alte supărări. Și astfel sunt mai liniștită.

De asemenea, avem o regulă. Nu ne băgăm la somn fără să fi citit o jumătate de oră. După ce lecturăm câteva pagini, somnul este mai liniștit, mai odihnitor. Încercați și îmi veți da dreptate!

Dar…sunt sigură că știți și voi lucrurile acestea…Nu aș vrea să vă plictisesc. Doar nu uitați să puneți alarma să vă anunțe când începe Black Friday pe Books Express! Nu veți regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.