Alege un magazin de materiale de construcții potrivit pentru tine!

Atunci când te hotărăști să construiești căsuța visurilor tale, este foarte important să alegi un magazin de materiale de construcții potrivit pentru proiectul tău! Pentru că ai nevoie de materiale de calitate, cu ajutorul cărora să ridici un cămin durabil și în care să te bucuri de fiece clipă a vieții tale!

În momentul în care am decis cu soțul meu să începem lucrările pentru casa la care visam, m-am apucat să cercetez piața materialelor de construcție. După cum știți cu toții, sunt pe piață foarte mulți distribuitori de materiale de construcție. Iar pentru mine, acest lucru a făcut cumva dificilă alegerea furnizorului cu care vom lucra.

Alegerea materielelor de construcție este primul și principalul pas cu care trebuie să începi atunci când ai de gând să construiești sau să renovezi. Însă soțul meu era decis să lucreze cu cei mai buni: hornbach.ro. Și am înțeles și de ce. Este extrem de important să nu te grăbești să optezi pentru orice variantă. Important, criteriile după care ar trebui să alegi sunt reputația, portofoliul, vechimea pe piață și succesul pe care îl are în domeniu.

Iar Hornbach este un nume în domeniu. O spune fiecare client care le-a pășit pragul celor  9 magazine fizice ale sale (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Constanța). Dar și cei care au apelat online pentru a realiza proiecte pentru casă sau pentru grădină.

Hornbach – ajutorul de nădejde în alegerea materialelor de construcții!

Cine este Hornbach? Prima companie din Europa care a inaugurat un magazin combinat de materiale de construcţii şi produse pentru grădină. Acest lucru se întâmpla în anul 1968. Și în prezent îi găsim cu filiale extinse în mai multe țări, precum Germania, Olanda, Luxemburg, România, Austria, Cehia, Slovacia, Elveția și Suedia.

Consiliere profesională, prețuri mici, dar și peste 75.000 de produse de calitate. Noi am fost extrem de mulțumiți de serviciile oferite de Hornbach. Iar casa noastră ne-a primit cu multă căldură. Dar nu ne-am oprit aici. Pentru că iubim verdeața, am ales să comandăm și o mașină de tuns gazonul, de care am fost foarte încântați. Nu trebuie să treci de 2 ori în același loc, își face treaba excelent.

Și bineînțeles că atunci când locuiești la curte este imposibil să nu îți dorești să ai și o căsuță în grădină. O casă mai mică decât cea de care suntem mândri, pe care am construit-o cu mâinile noastre, de la A la Z. Căsuța din grădină este locul unde copiii mei își petrec timpul liber. Dacă sunt mulțumită? Bineînțeles că da! Nu mai stau atât de mult pe telefoane sau pe tablete și se joacă în aer liber.

La Hornbach am descoperit căsuțe pentru copii practice și ușor de montat. De menționat că sunt și ușor de integrat în orice grădină, chiar și în cea de mici dimensiuni. 

Așadar, nu uitați! Visul vostru de a obține casa pe care v-o doriți are baze solide doar atunci când colaborați cu o firmă de materiale de construcții de încredere și achiziționați materiale de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.