Colecție de cărți în limbi străine pentru copii

Cărțile pentru copii în limbi străine sunt extrem de importante pentru că astfel ei fac cunoștință cu sunetele din limba respectivă. Învață să citească ușor, mai ales că majoritatea titlurilor de pe Libris.ro au diferite niveluri speciale pentru copilași începători sau avansați.

Colecție de cărți în limbi străine pentru copii

Colecția Învăț să citesc în limba engleză, dar și Învăț să citesc în limba franceză sunt special concepute pentru copiii care vor să deslușească tainele lecturii în limba franceză, respectiv în limba engleză. Nivelul 1 este dedicat cititorilor începători. Acest lucru semnifică că propozițiile sunt scurte, iar cuvintele cunoscute. Dimensiunea caracterelor le ușurează lectura celor mici. La sfârșitul cărții există un dicționar de termeni, cu traducerea cuvintelor și a expresiilor mai dificile.

Librăria online Libris are un discount de 50% la peste 1.000 de titluri. Plus transport gratuit, prin curier rapid, oriunde în țară, la comenzile de peste 50 lei. După fiecare comandă câștigi puncte de fidelitate, cu ajutorul cărora poți plăti mai puțin la următoarea comandă.

Cei mici au mai mult timp la dispoziție pentru a învăța prin activități diferite și jocuri. Și veți vedea că, prin jocuri și cărțile parcurse cu părinții sau profesorii, rezultatele vor fi extrem de mulțumitoare. Copiii au o capacitate foarte mare de învățare a cuvintelor. Când părinții folosesc cuvintele în alte limbi pentru a se referi la ceva anume, cel mic va învăța că ambele sau toate trei cuvintele se aplică la acel obiect.

Pe lângă cele două cărți în limbi străine, eu am optat și pentru două planșe la limba română: Plansa Romana 1. Limba romana: Morfologia 1 și Plansa Limba romana – Clasa 6. Pliantele conține informații expuse în mod corect și coerent, structurate în tabele diferențiate cromatic, al căror rol este acela de a înlesni procesul de fixare a conținuturilor.

Voi ce le mai cumpărați celor mici? Cum îi determinați să citească sau să învețe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.