Mai fierbinte ca focul – Jennifer L Armentrout

În anul 2019, Jennifer L. Armentrout a dat din nou lovitura cu seria Apocalipsa elementelor. Primul volum din serie, Mai fierbinte ca focul, este plin de acțiune și de romantism. Vă asigur că vă va fi extrem de greu să lăsați cartea din mână. Deși are 464 de pagini, cred ca am citit-o în doar 2 seri. Efectiv nu puteam să mă dezlipesc de subiectul cărții și îmi doream să aflu ce se întâmplă mai departe…

Un singur sărut al ei poate fi fatal! Pentru că este mai fierbinte ca focul…

Personajul principal este Layla, o adolescentă de doar 17 ani, care pare a fi la fel ca celelelate fete din școala ei. Însă așa cum știți, aparențele de cele mai multe ori înșeală….Layla este pe jumătate demon și pe jumătate gardian. Cartea este una fantasy, așa încât îi întâlnim aici pe gardieni, gargui care apără lumea de demoni și care colaborează cu poliția. Nu se dorește ca oamenii să afle despre demoni și atacurile acestora.

Layla poate vedea sufletele oamenilor, bune sau rele. Astfel își poate da seama cu ușurință care persoană este demon, pentru că aceștia nu au suflete. Îi însemnează după-amiaza după cursuri, pentru a le fi mult mai ușor gardienilor să îi găsească.

Deși pare o fată ca oricare alta, ea nu a primit niciun sărut până acum; îi este frică să nu fure sufletul băiatului care s-ar apropia de ea mai mult decât este necesar. Dar este și ea îndrăgostită. De Zayne, care este fiul gardianului șef, care a găsit-o și a salvat-o când era mică, luând-o în casa lui și protejând-o. Deși au crescut ca frații, pare că Layla are alte sentimente față de Zayne…

Asta până când, în viața ei apare Roth, demonul care….o salvează. De la ce și cum rămâne să aflați singurei, lecturând romanul, Nu are niciun farmec să vă povestesc, nu-i așa? Mie atât subiectele, cât și personajele mi-au ajuns la suflet, exact cum s-a întâmplat și cu seria Lux, scrisă de aceeași autoare.

Dacă vă grăbiți, o găsiți la promoție pe Libris.ro. Eu abia aștept să primesc al doilea volum al seriei, Mai rece ca ghiața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.