Începe școala cu materiale de la Libris.ro!

Tic-tac, tic-tac…vacanța s-a terminat și iată că peste 3 zile începe școala. Îmbrăcați în uniformă, cu ghiozdănele în spate, însoțiți de mămici, tătici, bunici, micii școlărei vor participa luni dimineața la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cu multe emoții pentru cei care pășesc pentru prima oară pe porțile larg deschise. Dar cu emoții și pentru cei care abia așteaptă să își revadă colegii și pe doamnele învățătoare.

Pentru fiecare dintre ei este ceva nou, pentru că de anul acesta nu mai sunt 2 semestre, nu mai sunt 2 medii…va fi o singură medie la sfârșitul anului. Cu toții sunt curioși să vadă cum se vor desfășura orele, ce vor învăța nou și la ce materii le va fi greu să studieze.

Începe școala cu materiale de la Libris.ro!

Pentru piticii care intră în clasa a II-a, este un an mai greu, vor învăța înmulțirea, împărțirea, fracțiile. Dar cu siguranță nu le va mai părea dificil dacă vor apela la materialele de la Libris. Așa cum este Matematica si explorarea mediului – Clasa 2 – Fise de lucru. Culegerea cuprinde numeroase fișe de lucru, între care sunt prezente și evaluări inițiale și evaluări finale.

Exercițiile și problemele propuse sunt de o mare diversitate, astfel încât parcurgerea lor nu va fi monotonă pentru elev.  La finalul setului de fișe corespunzător unui anume conținut există fișe de recapitulare.

Pentru unii școlari, limba engleză este dificilă, pentru alții este minunată. Însă tuturor li se pare că are o gramatică destul de grea. Limba engleza. Discheta verbelor neregulate este o semi-jucărie, la fel ca toate piesele din serie. Are un disc rotitor, cu ferestre – în care pot fi citite informațiile căutate și are un joyful design.

Limba engleză este o limbă des utilizată și este foarte bine să reușești să o înveți de mic. De aceea sunt sigură că această dischetă le va fi extrem de folositoare la școală copiilor.

Tu ce pregătiri ai făcut pentru începutul acestui an școlar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.