Literatura bilingvă – American Fairy Tales and Stories!

Cartea pe care v-o prezint astăzi face parte din cea mai mare colecție de literatură bilingvă utilă copiilor (și nu numai) care vor sa învețe o limbă străină prin lectura unor povești, basme și povestiri celebre. Cele două fete ale mele învață amândouă limba engleză la școală. Prințesa cea mare a dat examenul la Campebridge anul acesta, primul nivel. A rezultat că mai are nevoie de reading și speacking. Și mi-am dat seama că acest tip de lectură este exact ceea ce îi trebuie.

Pentru a învăța o limbă străină este extrem de important să vorbești cât mai mult în limba respectivă. Trebuie să înveți cât mai multe cuvinte. Și, pe lângă cărțile de gramatică, care sunt extrem de folositoare, Povesti si povestiri americane / American Fairy Tales and Stories Vol.1 este exact ceea ce căutam.

Cea mai mare colecție de literatură bilingvă!

În librăria online Libris.ro am descoperit această colecție. Este o colecție frumos ilustrată și accesibilă. Un adevărat companion de neprețuit la școală pentru lecturile suplimentare, în timpul liber, precum și în vacanțele școlare. Cu această colecție începe adevărata cultură a copiilor, de care nu se vor despărți toată viața!

De ce este important să știe limba engleză? Această limbă este limba științei, a aviației, a calculatoarelor, a diplomației și a turismului. Cunoașterea limbii engleze crește șansele de a obține un post de muncă bine plătit într-o companie multinațională din țară sau chiar și în străinătate.

Engleza nu este doar utilă – însăși procesul de studiu oferă o enormă satisfacție. Te simți minunat atunci când faci progrese. Și fiecare oră pe care o vei petrece studiind engleza, te va aduce mai aproape de perfecțiune.

Spre deosebire de alte limbi straine, limba engleză nu are cazuri sau acorduri de cuvânt. De aceea, sistemul de gramatică al limbii engleze este destul de simplu. Un lucru extrem de important, care ajută astfel încât să învățăm această limbă destul de rapid îl reprezintă și multitudinea foarte mare de resurse. TV, web, muzică, podcast-uri, cărți, filme, etc.

Vouă vă place limba engleză? Cum procedați pentru a îi ajuta pe copii să o învețe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.