Librăria mea online preferată – Libris.ro!

De ce este Libris.ro librăria mea online favorită? În primul rând, pentru iubitorii de cărți, uneori a găsi o carte poate fi de cele mai multe ori o provocare. În librăria clasică, de multe ori nu o găsim pe stoc. Sau este poziționată în altă parte pe raft. De aceea este preferată librăria online. Care are adunate zeci de mii de cărți, pentru toate gusturile și toate buzunarele.

La Libris reușești să economisești timp! Timpul a devenit o resursă extrem de importantă, astfel că, atunci când poate fi economisit, este cel mai indicat să o facem. Astfel, salvăm atât timpul pe care l-am aloca vizitei la librăria fizică, cât și timpul alocat căutării efective a cărților.

Librăria mea online preferată – Libris.ro!

O librărie online presupune costuri mult mai mici de întreținere, de aceea există posibilitatea de a oferi spre vânzare cărți la prețuri mult mai bune decât cele ale unei librării clasice. Plus reduceri și foarte multe promoții. Pentru că eu am tot căutat culegeri auxiliare pt Evaluarea Națională, am vânat și cele mai bune prețuri.

Matematica si stiinte – Clasa 6 – Evaluare nationala este un auxiliar didactic care cuprinde teste de antrenament ce vizează atingerea competențelor prevăzute de programa Evaluării Naționale. Este interesant pentru că cuprinde bareme de corectare și soluții pentru toate subiectele. Fiecare test este urmat de o fișă de evaluare, utilă pentru urmărirea progresului școlar.

Comunicare in limba romana. Teste pentru Evaluarea Nationala – Clasa 2 reprezintă un material extrem de valoros de practică pentru elevii aflați în pragul testării naționale. Testele respectă structura, aspectul, numărul de itemi și modul de parcurgere a celor de la Evaluarea Națională, ceea ce la face un real ajutor pentru elevi. Testele sunt realizate grafic, tehnoredactare și ilustrare în condiții excepționale. 

Gramatica. Fise de lucru – Clasa 6 reprezintă un ghid de neprețuit pentru elevi și nu numai. Această culegere îi ajută pe elevi atât pentru pregătirea pentru evaluarea națională din clasa a 6-a, dar și pentru olimpiadele școlare (OLLR, OLAV). Propune și tipuri de itemi specifici acestor evaluări, itemi care nu sunt cuprinși de obicei în manualele școlare.

Mie îmi place să cumpăr de cele mai multe ori din librăria online pentru că pot aștepta o reducere, de care sunt anunțată pe email. De asemenea, atunci când cartea pe care o doresc intră din nou în stoc, primesc o alarmă. De aceea, eu aleg mereu Libris.ro – librăria mea preferată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.