Ai nevoie de un domeniu nou? Pregătește-te pentru o identitate unică!

Numele de domeniu este felul în care poți fi găsit în mediul online cu un website. El este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru obținerea unei prezențe în spațiul online. Dacă numele de domeniu nu ar exista, atunci ar fi mult mai dificil, pentru că ar trebui memorată adresa ip.

Numele domeniului te ajută să stabilești un brand online. Cu ajutorul acestuia poți să ai o identitate unică în internet. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegi cu mare grijă domeniul ro sau un domeniu cu extensia dorită. Deoarece acest lucru va conduce la creșterea unui brand puternic, automat la creșterea traficului pe website.

Gazduire.ro este furnizor autorizat de domenii .ro, .com, .net, .org, .info și .eu. Prin Gazduire.ro poți înregistra domenii rapid și în siguranță, la cele mai mici prețuri. Înregistrarea domeniilor se realizează pe numele celui care face comanda. Astfel tu vei deveni proprietarul domeniului web comandat, imediat ce plata taxei de înregistrare va fi confirmată în sistem.

Atunci cand înregistrezi un domeniu, obții dreptul de folosință asupra acelui domeniu web, specific în mediul online. În cele mai multe cazuri, în special pentru afacerile care sunt la început de drum, clienții aleg să își înregistreze un domeniu web pe o perioadă de 1 an, plătind apoi pentru reînnoire domeniu anual.

Care sunt avantajele înregistrării unui domeniu prin Gazduire.ro?

Alegerea domeniului web este o etapă extrem de importantă pentru succesul afacerii unei persoane. Recomanda este să se opteze pentru un nume de domeniu scurt, ușor de scris și de pronunțat. În funcție de strategia pe care ești decis să o urmezi, poți alege un domeniu web care să conțină cuvinte cheie relevante pentru afacere. De asemenea, poți opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potențial de a deveni brand, asigurând unicitate.

Atunci cand deții un website, potențialii tăi clienți te pot găsi extrem de ușor. Iar asta este cel mai bun lucru posibil. Te gândești că afacerea ta este offline și nu te va ajuta? Indiferent de acest lucru, poți crea un website simplu de prezentare. Aici poți afișa datele de contact, adresa fizică, locația pe hartă. Astfel, cu siguranță vei spori șansele ca potențialii tăi clienți să ajungă mai repede la tine la magazin.

Rezervarea domeniilor .ro se realizează automat. Ai la dispoziție 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de înregistrare. La Gazduire ai posibilitatea de a înregistra domenii .ro la doar 6 € în cazul în care comanzi și un pachet de hosting. Acesta este necesar pentru a asigura prezența online a site-ului.

Poți pierde un domeniu deja înregistrat!

Multă atenție! Poți pierde un domeniu într-unul dintre aceste cazuri:

  • neplata prelungirii la termen sau în perioada de carantină
  • domeniul tău conține numele unei mărci inregistrare la OSIM, iar proprietarul mărcii își revendică dreptul de utilizare.

Mare atenție așadar la alegerea numelui înainte de înregistrare!

Cu Gazduire.ro vei avea un site web performant! Sper că ți-am fost de ajutor. Ai la un click distanță sfaturi, dacă ai nevoie de ajutor cu orice ține de hosting! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.