Alege un web hosting de calitate!

De când mă știu mi-a plăcut să citesc site-uri de calitate. Să găsesc informații importante, să aflu lucruri noi, să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în jurul nostru. Când era pitica mea, citeam foarte multe informații despre alăptare, diversificare, hăinuțe și jucării potrivite pentru fiecare grupă de vârstă.

Pentru ca un site să aibă cât mai mulți cititori este foarte important să aibă un web hosting de calitate. Găzduirea web se referă la o companie care oferă tehnologia și serviciile necesare astfel încât site-ul tău web să poată fi accesat de către utilizatori. Pentru acest lucru, trebuie să îți conectezi domeniul web cumpărat la pachetul de hosting potrivit pentru tine. Apoi acesta trebuie să fie disponibil pentru orice utilizator, la un singur click distanță.

O firmă de găzduire web oferă 3 tipuri clasice – găzduirea shared, servere VPS (virtual private server) sau servere dedicate. Fiecare hosting are însă atât puncte tari, cât și puncte haideți să nu le spunem slabe, ci mai puțin forte. O altă caracteristică importantă, indiferent de pachetul de găzduire ales, este diferența de clienți. În general, afacerile mici, locale tind să meargă în zona de găzduire shared, în timp ce serverele dedicate sunt o opțiune premium, pentru magazinele mari în general.

De ce să alegi Gazduire.ro, un web hosting de calitate?

Ai transfer de site gratuit. Îți transferă gratuit contul de web hosting pe care îl deții la o altă companie. Și în cazul în care utilizezi platforma WHM/cPanel și dacă oferi un backup complet al site-ului.

Servicii profesionale de asistență. ÎI poți contacta prin: live chat, e-mail la oferte@gazduire.ro sau telefonic la numarul 0376.44.80.20 și vor răspunde cu promptitudine la toate solicitările tale.

Metode de plată sigure și rapide. Poți efectua plata rapid și în siguranțp, prin următoarele metode: ordin de plată, card, Paypal, numerar la orice sucursală Libra Bank.

Posibilitate de adăugare de extraopțiuni. Solicită extraopțiunea dorită pentru pachetul de web hosting ales prin live chat sau trimite un email la vanzari@gazduire.ro.

Te vei bucura de o experiență de peste 11 ani.

Primești suport tehnic gratuit.

Alege un certificat SSL pentru a îți proteja datele!

Odată ce ți-ai creat un site web, înseamnă că ți-ai asumat faptul că vei aduna anumite date, unele confidențiale, altele nu. Odată cu GDPR, majoritatea datelor au devenit confidențiale. Totuși, clientul tău încă e de acord să-ți ofere acele date, dovadă faptul că își face cont pe site-ul tău sau doar acceptă cookie-urile.  

Atunci când ai un certificat SSL, partea bună este că toate aceste date sunt encriptate. Adică, dacă cineva reușește să intre în bazele tale de date, prin metode nu tocami corecte, acesta va vedea informații hașurate datorită certificatului SSL.

Atunci când vrei să instalezi un certificat SSL, identitatea ta va fi verificată. Treci de această verificare doar dacă informațiile pe care le oferi sunt reale, iar tu poți fi identificat. Practic, dacă un site web pe care îl vizitezi are certificat SSL, înseamnă că acesta este deținut de o persoană fizică sau juridică care chiar există. 

Conturile predefinite de web hosting pe care le oferă Gazduire.ro sunt perfecte atât pentru cei care dețin deja o afacere online de succes, dar și pentru cei care încep să își construiască prezența în spațiul web. Cu o experiență de peste 17 ani în industria de web hosting, se mândresc cu mii de clienți mulțumiți de serviciile pe care le oferă. Funcționarea serviciilor  este asigurată printr-o infrastructură performantă, având la bază soluții Cloud pe servere IBM.

Cumpără o găzduire web de încredere și de calitate pentru afacerea ta!

Spune-le clienților tăi cine ești tu din start! Cu siguranță știi deja că fiecare website are, în prima parte, un header (adică bara de navigare + logo) și un hero. Prin hero al site-ului web ar trebui să înțelegi banner-ul care se întinde pe toată lățimea site-ului web, acompaniat de câteva cuvinte (maxim o propoziție sau un slogan) despre compania ta/website-ul tău și de un buton de Call-to-Action. 

Pentru oferte personalizate alege Gazduire.ro la telefon: 0376.44.80.20 (între orele 09.00 și 18.00) sau la email: oferte@gazduire.ro.

Sunt atât de multe motive pentru care ar trebui să alegi Gazduire.ro. Experiența, profesionalismul, satisfacerea clientului este pe primul plan. Toate drumurile duc către Gazduire.ro. Așadar, dacă te-ai hotărât să renunți la subdomenii și să ai propriul tău colțișor, domeniul tău propriu, este momentul să faci o schimbare. O schimbare la care va participa și Gazduire.ro, pentru un hosting bun și de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.