Sărbătorim Ziua Copilului împreună cu Epantofi!

1 Iunie este o zi importantă, este Ziua Copilului! Zi pe care o sărbătorim de fiecare dată alături de minunatele noastre comori, copilașii noștri dragi. Pentru care fiecare mamă ar face orice pe lumea asta!

Din echipa Epantofi.ro fac parte doar oameni plini de pasiune și angajament. În acest domeniu, al vânzării de încălțăminte, ei sunt cei mai buni. De aceea, se bazează pe profesionalism, concentrându-se doar pe acest domeniu. De ce să faci mai multe și să le faci prost, când poți face doar un singur lucru și să îl faci perfect! Adică, exact ceea ce face Epantofi!

Ei sunt pe piață de mai bine de 20 de ani, oferind produse atent selecționate. Cuprind cele mai bune branduri internaționale, cele mai exclusiviste mărci. Însă cel mai important și valoros aspect este dat de opiniile pozitive și calificativele mari din rețea. Actual reprezintă unul dintre cele mai mari magazine on-line din Polonia, care se specializează în vânzarea de încălțăminte și accesorii, dorind să ofere produsele și clienților din România.

Sărbătorim Ziua Copilului împreună cu Epantofi!

Dar haideți să trecem la subiect și să vă dau o veste minunată. Acum că ați făcut cunoștință cu Epantofi trebuie să știți că, de 1 Iunie ei sărbătoresc alături de noi Ziua Copilului cu multe reduceri. Minunat, nu? Mai ales că produsele sunt calitative și cu siguranță i-ar încânta pe micuți.

Mi-au plăcut foarte mult acești pantofi Nike. Au o talpă din plastic de înaltă calitate, extrem de durabilă și solidă. În plus, este deosebit de rezistentă la condițiile meteorologice nefavorabile. Exact ceea ce așteptăm și noi de la o pereche de încălțăminte pe care o cumpărăm pentru copil, nu?

Încălțămintea este realizată cu tehnologia Geox Respira și va menține picioarele micuțului tău uscate și termoreglate. Am auzit că tehnologia Clarks Unstructured este o adevărată inovație. Mulțumită spumei ușoare EVA în talpă și a pielii naturale pe partea superioară, pantoful sport Nike garantează lejeritate, flexibilitate, rezistență și o bună ventilație.

Mă interesează atunci când merg la o plimbare mai lungă de vară cu fetițele mele, să le protejez picioarele de răni. De aceea, am decis să optez pentru sandale New Balance cu o talpă din material textil pentru a le oferi domnișoarelor mele o încălțăminte moale.

Aceste sandale ușoare sunt căptușite cu un material foarte moale. Acesta, nu numai că împiedică transpirația picioarelor copilului meu, însă previne și abraziunile. Ceea ce este foarte important. Dacă ele nu se simt bine atunci când ies la plimbare, cu siguranță plimbarea nu va fi una plăcută.

Modelul de sneackers Guess pentru copii cu șireturi este o alegere deosebit de stilată și de practică pentru fiecare fată. Cu siguranță, fetele mele se vor simți sigure și la modă în acești pantofi!

Partea superioară moale și ușoară este cea responsabilă pentru confortul excepțional al acestor sneackers. După părerea mea este modelul perfect pentru școală sau pentru jocuri distractive în curte.

Acestea sunt alegerile mele pentru încălțăminte pentru copii. Cu siguranță sunt mult mai multe modele frumoase și potrivite pentru minunile mele, însă cred că 3 este cira magică!

Atunci, să vină Ziua Copilului! Noi o vom sărbători cu Epantofi! Dat tu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.