Libris – noi suntem despre cărți!

Nu cred că mai sunt multe persoane care să nu fi auzit despre librăria online Libris, despre cele mai faine cărți pe care le cauți! Este locul unde ești mereu înconjurat de cărți, beletristică sau școlare, de atlase, de cărți în engleză, e-books, jocuri, muzică sau filme. Aici găsești tot ceea ce vrei. Și bineînțeles că, de multe ori iei și altceva decât ceea ce îți dorești, doar pentru că, la Libris, sunt mereu reduceri.

De exemplu, dacă te abonezi la veștile literare, vei primi un cupon de -10% pentru viitoarea ta comanda! Răsfoiești primele pagini ale cărților care te atrag, citești căteva rânduri și astfel trăiești experiența unei librării offline, aici în online.

După fiecare comandă câștigi! Punctele acumulate sunt încărcate automat în contul tău și pot fi folosite ulterior pentru plata următoarei comenzi.

Pentru orice comandă cu livrare în România, prin curier rapid, care depășește suma de 135 lei, ai transport gratuit!

Libris – noi suntem despre cărți!

Pentru comanda aceasta, eu am ales Matematica – Clasa 6. Sem.1 – Teste. Fise de lucru. Modele de teze și Matematica – Clasa 6 – Partea 2 – Teste. Fise de lucru. Modele de teze. Sunt culegerile de pe care a lucrat fetița și în clasa 5. I s-au părut bune, erau atât explicațiile, modele rezolvate, cât și exerciții de diferite grade de dificultate.

Am ales întotdeauna Libris.ro. Pentru că Libris pune la dispoziție un serviciu pentru plasarea unei comenzi cu intervenție minimă din partea clientului. Dacă ești în criză de timp și ai văzut un titlu interesant pe Libris.ro este suficient să îți lași numărul de telefon în pagina de produs sau pagina de coș în căsuța specială și un operator Libris te va suna în cel mai scurt timp pentru a finaliza pentru tine comanda. Este foarte simplu!

Pe Libris.ro ai la dispoziție nu mai puțin de 7 modalități de plată, inclusiv posibilitatea de a achita în rate. Indiferent că ai un card BRD Finance, Star BT sau Card Avantaj ai pana la 3 rate fără dobândă, pentru a te putea bucura de produsele dorite într-un mod prietenos cu buzunarul tău.

Și tu ai ales Libris?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.