Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

Când eram copil abia așteptam să vină vara. Mergeam în tabere, în vacanță la mare sau la bunici, ne bucuram să fim cu toții și să ne jucăm cât era ziua de lungă. Rar când intram în casă înainte să se însereze. De cele mai multe ori, mamele erau nevoite să ne strige de mai multe ori până catadicseam să le răspundem și recurgeau la amenințări pentru a reuși să ne bage în casă.

Și acum copiii așteaptă cu nerăbdare să vină vacanța de vară. Însă nu mai văd pe-afară pâlcuri de copii ca pe vremea mea. Acum sunt interesați foarte mult de tehnologie. De telefoane, laptopuri, calculatoare….Se joacă jocuri online. Nu știu a se juca împreună altceva, marea majoritate. Și să știți că mă întristează acest lucru. Nu gustă din plăcerile copilăriei!

Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

Ce-mi doream eu când eram copil? Role, o minge de baschet sau palete de batminton. Paletele le-am primit. Pe vremea când eram noi copii nu exista Decathlon, locul unde găsești produse sub 100 lei pentru copii. Și pentru că îmi doresc să stau cât mai mult pe-afară cu fetele mele, am decis să dau o fugă prin Decathlon și să facem noi achiziții.

Și m-am oprit în primul rând la un set de rachete pentru badminton. În amintirea copilăriei mele. Și știu că și fetelor le place tare mult să joace badminton, deci va fi un cadou minunat pentru ele. Spun cadou, pentru că zilele lor de naștere sunt în iunie, deci ne bucurăm de cadourile pe care le găsim la Decathlon.

copil

Sportul – beneficii pentru sănătate!

Fetele adoră voleiul. Jucăm de fiecare dată când timpul și vremea ne permit. De aceea, o minge volei special concepută pentru acest sport va fi cadoul perfect. Voleiul este un sport care ajută mult la dezvoltarea fizică şi mentală a copilulu. De asemenea este un mijloc minunat de a ocupa timpul liber al elevilor. Este un sport antrenant şi foarte frumos, mai degrabă specific fetelor, prin dezvoltarea armonioasă a corpului. Prin practicarea acestui sport, copii pot învaţa să devină mai serioşi şi să îşi prioritizeze mai bine nevoile şi responsabilităţile în viaţă. 

Vă povesteam că mi-ar fi plăcut tare mult să primesc o pereche de role când eram mică. Însă nu s-a întâmplat, de aceea nu știu să mă plimb cu rolele. Însă fetele sunt încântate de acestea, de aceea sunt sigură că o pereche de role reprezintă un cadou ideal.

Cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu reprezintă, fără îndoială, copiii. Aceștia ne înseninează zilele, iar pentru ei facem tot ce este omenește posibil pentru ca ei să fie sănătoși și fericiți. Una dintre cele mai bune modalități prin care îi putem ajuta să fie sănătoși este aceea de a îi îndruma spre sport.

Mișcarea întărește mușchii și oasele. Aduce însă și multe alte beneficii, ca: un somn de o mai bună calitate, un mai bun control al greutății, precum și o bună gestionare a emoțiilor în situații de stres.

Voi ce cadouri faceți copiilor?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.