Hai afară, hai la sport! Idei cadouri de Paste pentru copii!

Iepurașul este așteptat de copii, nu-i așa? Și mai este atât de puțin timp….Voi ați decis ce cadouri veți lua pentru cei dragi? Mai ales pentru prichindei, că ei sunt cei mai nerăbdători! Eu să fiu sinceră am câteva idei cadouri de Paște pentru copii, mai ales că Decathlon a dat startul unei campanii care îi va bucura pe cei mici: Hai afară, hai la sport!

După cum v-ați dat seama eu cred că cele mai faine cadouri sunt cele care implică mișcarea, sporturile pe roți. Majoritatea iubitorilor de sporturi pe roți se mulțumesc să iasă la o plimbare relaxantă pe aleile parcurilor sau pe trotuarele orașelor, stând pe o placă de skate sau purtând rolele în picioare. Sunt însă și alte persoane care iubesc aceste sporturi, transformând totul într-o aventură spectaculoasă.

Hai afară, hai la sport! Idei cadouri de Paste pentru copii!

Mersul pe bicicletă contribuie în mod pozitiv la dezvoltarea personală a celor mici, le dă încredere în ei, le întărește stima de sine și le îmbunătățește relațiile cu ceilalți. Este un lucru distractiv pe care îl pot face atât adulții, cât și copii. De aceea consider că bicicleta este cel mai bun cadou pentru copii!

Bicicleta din aluminiu albastră, pentru copii este un produs conceput pentru ciclism. Este foarte bună pentru copiii cu o înălțime între 105 – 120cm. Este destul de ușoară, cântărește doar 7,3 kg, datorită componentelor sale din aluminiu! Are protecție lanț, cadru și apărătoare de noroi și este disponibilă în 2 culori.

Rolele sunt preferatele fiicei mele. Ar fi în stare să se plimbe cu role de dimineață până seara târziu, iar a doua zi să o ia de la capăt. Mersul pe role este un sport comun, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acesta aduce beneficii uriașe când vine vorba de sănătate și de forma fizică.

Mersul pe role este încadrat în categoria sporturilor extreme, printre alte activități potrivite pentru copii cum ar fi: patinajul pe gheață, skateboarding-ul, mersul pe bicicletă, schi-ul sau snowboarding-ul. Este un sport potrivit pentru familii care își doresc să aibă activități în aer liber împreună cu cei dragi. Învățat în condiții de siguranță, mersul pe role este inofensiv și cei mici se pot bucura de beneficiile pe care acesta le aduce.

Un stil de viață sănătos încă din primii ani de viață!

Trotinetele pentru copii sunt la mare căutare, fiind printre cele mai populare articole sportive pentru cei mici. Cu ajutorul unui produs de acest fel, copilul va putea face mișcare în timp ce se distrează alături de prietenii lui.

Cu un buton de blocare ghidon, poziționat pe față (sigur și simplu de acționat) pentru blocarea sistemului de virare la începători, această trotinetă mi se pare a fi cel mai frumos cadou pentru o fetiță.

Este un articol foarte distractiv, dar și un mijloc de transport comod în special pentru cei mici. Ideile de cadouri pentru copii pe care ni le oferă Decathlon sunt numeroase. Cu siguranță cei mici vor fi extrem de încântați și astfel vor putea petrece mai mult timp în aer liber, împreună cu părinții sau cu prietenii. Așadar, rețineți: Hai afară, hai la sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.