Hai la desen și pictură pe Jucărești!

O dată cu sosirea primăverii, ne dorim să ne bucurăm de culoare în viața noastră. Dacă nu ați auzit încă, vă anunț eu că pe Jucărești se dă startul unui concurs de pictură. Așadar haideți la desen și pictură la Jucărești, brandul românesc care îmbină voia bună cu o educație aleasă și multă distracție.

Eu consider că pictura este mult mai mult decât o activitate. Este un mod de exprimare, atât pentru cei mici, cât și pentru cei adulți. Pictura îi ajută foarte mult pe cei mici să îşi folosească simţurile, să exploreze emoţiile, să exploreze procesele şi rezultatele. De asemenea îi determină să descopere culorile, să creeze lucrări frumoase și să ia parte la atât de multe experienţe plăcute. În mânuța lor, pensula devine un instrument care aduce pace. Trezește diferite sentimente, uneori pozitive, alteori negative. Însă atunci când copilul pictează, ambele emisfere cerebrale sunt implicate, consolidând astfel legătura dintre ele.

Inspiră-te din obiectele din jurul tău. Poți să pictezi împreună cu cel mic o plantă sau fructele zemoase pe care le ai pe masă. Cu ajutorul acestora veți crea un tablou cu natură statică. Astfel orice subiect pe care l-ai alege, gândește-te că proiectele voastre pot fi tablouri perfecte pentru casa ta. Sau de ce nu, pot fi dăruite cadouri prietenilor!

Jucărești – o copilărie fericită prin desen și pictură!

Bineînțeles că vei avea nevoie de instrumente și accesorii pentru pictură, indiferent că vorbim despre un covor pentru protecția suprafețelor, palete de diferite dimensiuni și forme, pensule, recipiente pentru apă.

Acei copii care sunt încurajați încă de mici să picteze reușesc să înveţe să gândească liber şi să interpreteze situaţiile într-un mod creativ. De asemenea, ei învaţă să se exprime mult mai profund, prin artă. Astfel, sunt capabili să aplice abilitățile însușite, dar și lucrurile noi învățate la situaţiile noi din viața lor. Îşi dezvoltă capacităţile de gândire critică, învățând să ia decizii corecte faţă de ceea ce pot să facă.

Culorile sunt minunate, ele înseamnă frumusețe, lumină, bună dispoziție. De ce să nu îți exprime talentul artistic folosind această trusă cu accesorii pentru desen și pictură. Setul conține: trusa de acuarele cu 12 culori, creioane cerate colorate, ascuțitoare, riglă, agrafe de birou, gumă de șters, pensula pentru pictură, creioane și carioci colorate, toate depozitate într-o cutie din lemn practică, prevazută cu mâner și sistem de închidere.

Datorită compartimentelor separate, obiectele pot fi accesate rapid, cu ușurință, oferind în același timp protecție și ordine în trusă. Astfel îl veți putea lua oriunde, de exemplu la școală, în aer liber sau la lecțiile private.

Pictura pe numere – relaxare și petrecere timp împreună cu familia!

Pictura pe numere este o tehnică specială de pictare a tablourilor, folosind vopseaua acrilică pe pânză sau pe carton. Rezultatul obținut este cu adevărat unul impresionant. Ai putea agăța tabloul pe perete, astfel va fi admirat de toată lumea sau îl poți oferi cadou unei persoane dragi. Această tehnică de pictură a devenit din ce în ce mai populară, mai ales datorită multiplelor beneficii pe care le aduce, atât copiilor, cât și adulților.

Pictura pe numere seamănă destul de mult cu cărțile de colorat pentru copii. Au numere individuale, care trebuie colorate cu aceleași creioane sau vopsele. Acest concept este iubit în întreaga lume. Presupune doar respectarea corespondenței dintre număr și culoare. Trebuie să completați fiecare căsuță cu culoarea corespunzătoare și la final, vă veți bucura de o operă de artă creată chiar de voi.

De ce ar trebui să folosești setul de pictură pe numere?

  • Este relaxant și vesel: Plăcerea de a crea o operă de artă uimitoare depășește orice imaginație. Aceasta te va ajuta, atât pe tine, cât și pe cel mic, să vă relaxați și să reduceți stresul în timpul liber.
  • Este ușor de realizat: Astfel, tu nu trebuie să ai cunoștințe de pictură pentru a realiza o astfel de minune.
  • Este un cadou inedit: Dacă ești în căutarea unui cadou adecvat și te afli în dificultate, trebuie să știi că aceasta este soluția ideala. Un astfel de set de pictură pe numere este o alegere minunată de cadou pentru Ziua Copilului, de Crăciun, de Paște, de o zi de naștere sau onomastică, sau orice alte ocazii. Este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.
  • Ajută la îmbunătățirea relațiilor: Vei putea să împărtășești distracția de a picta împreună cu familia sau cu prietenii. Întotdeauna a face ceva creativ împreună ajută extrem de mult la conectarea oamenilor. Astfel, pictatul împreună poate ajuta la îmbunătățirea relației dintre părinți și copii, soț și soție, iubită și iubit.
  • Creativ și educațional: Această activitate relaxantă ajută totodată și la dezvoltarea multiplelor abilități la copii, cum ar fi răbdarea, concentrarea, determinarea. Este o alegere minunată pentru educație. Aceasta îi poate ajuta pe copii să își îmbunătățească inteligența și să devină pasionați de pictură.
  • Vei avea un decor de interior cu semnătura ta: Întotdeauna picturile vor fi preferate ca obiecte de înfrumusețare mulțumită aspectului lor încântător. Este un articol perfect pentru decorarea casei, a apartamentului, biroului, hotelului, restaurantului, dar și a oricărui alt loc.

Art&Craft – arta pe catifea!

De ce să nu te distrezi și să te relaxezi împreună cu copilul tău colorând spațiile albe. Jucați-vă cu nuanțele pe catifea! Aceasta este arta pe catifea! Această cutie de colorat din catifea are o suprafață specială care scoate în evidență un colorit mult mai viu si mai intens. Astfel îți oferă posibilitatea de a obține numeroase nuanțe de culoare prin urmărirea liniilor de bază ale designului.

Învață-l pe micuțul tău să se joace cu nuanțele, combinând culorile pentru un rezultat spectaculos. Dezvoltă îndemânarea, concentrarea, răbdarea, simțul artistic, creativitatea, simțul estetic și atenția la detalii. Copiii învață cum să deseneze respectând spațiile, iar adulții se relaxează. Cutia poate fi colorată cu pixuri, tempera, creioane de ceară, creioane colorate sau acuarele. Setul include 1 set de carioci speciale și o cutie de colorat.

Calitatea produselor din magazinul de jucării Jucărești este garantată de către producători de top din această industrie. Prețurile sunt potrivite pentru toate buzunarele, deci tu vei putea achiziționa tot ce ai nevoie, economisind valoroase resurse financiare.

Nu-i așa că te încântă toate aceste desene și picturi? Copilul tău va fi extrem de fericit dacă va primi cadourile minunate de la Jucărești. Tot ce ai de făcut este să te înscrii la concusul de pictură!

Concursul de pictură va avea loc pe grupul de facebook Clubul Jucaresti și se va desfășura între 11 aprilie – 1 iunie. Toate persoanele care își doresc să se înscrie la concurs vor trebui să își anunțe participarea pe acest grup, la postarea legată de concurs. Vor exista 3 premii:

Locul 3 – un voucher de 50 lei

Locul 2 – un voucher de 75 lei

Locul 1 – un voucher de 100 lei

Toate creațiile participanților se vor publica pe pagina de Facebook a Jucărești, iar cel/cea care va aduna cele mai multe reacții va fi desemnat câștigător.

Încă puțin și se va da startul la concurs! Ești pe fază?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.