Cristale Preciosa pentru bijuterii elegante!

Femeile au apreciat încă din cele mai vechi timpuri bijuterii elegante și atrăgătoare. Multe dintre noi însă nu ne permitem să cheltuim atât de mulți bani, pentru a le schimba așa cum ne-am dori. Dar…te-ai gândit cum ar fi să îți poți crea singură bijuteriile? Să ai câte o bijuterie pentru fiecare ținută.

Cu cele mai apreciate cristale preciosa, de pe siteul mărgele.ro, îți poți crea bijuterii elegante și atrăgătoare. Poți alege din peste 100 de produse în stoc: Preciosa Biconice, Chaton Maxima, Rivoli Maxima sau Perle Preciosa.

Cristale Preciosa pentru bijuterii elegante și atrăgătoare!

Voi știți cum au apărut primele bijuterii handmade? Egiptencele aveau obiceiul de a purta bentițe din aur cu motive florale legate pe frunte, precum și brățări și coliere din perle mari, fie la baza gâtului, fie atârnând pe piept. Puțin mai târziu, în anul 1674 i.e.n. când hicsosii, un trib nomad asiatic a invadat Egiptul, femeile au adoptat imediat cerceii și au început să poarte șiraguri de pietre prețioase confecționate de aceștia.

Mărgelele preciosa biconic 6mm fuchsia ab mi-au atras atenția și au dat frâu liber imaginației. Astfel, am văzut ce bijuterii minunate pot face cu ajutorul acestor cristale prețioase. Și mi-am imaginat ce interesante vor fi bijuteriile mele și cu siguranță vor fi admirate de către cei din jur.

De ce alegem să purtăm bijuterii handmade? Pentru că ne place să fim unice. Atenția la detalii este un atuu feminin. Astfel, îmbinate, estetica și calitatea bijuteriilor pe care le purtăm ne fac să ne simțim puternice, dar mai ales speciale. În special atunci când bijuteria noastră nu se mai găsește în niciun sertar, într-o variantă 100% identică cu a noastră.

Ce spuneți despre aceste perle preciosa elliptic 11×9.5mm bordeaux? Nu-i așa că deja vedeți brățara aceea unică, cu care îți vei întregi ținuta pe care tocmai ai cumpărat-o?

O bijuterie handmade este destul de ușor de recunoscut de către persoanele pasionate de accesorii. Detaliile, mecanismul de prindere, calitatea elementelor, modelele mai elaborate decât cele ale bijuteriilor făcute în masă. Calitatea lor poate fi considerată o carte de vizită pentru fiecare femeie care le poartă.

Bijuteriile lucrate manual, handmade au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, deoarece oamenii au început să aprecieze materialele de calitate sau acea măiestrie necesară pentru crearea obiectelor handmade.

Bijuteriile handmade, din ce în ce mai căutate!

Consider că bijuteriile handmade vor spune întotdeauna o poveste. Povestea materialului din care ele sunt alcătuite, a pietrei sau a pietrelor cu care sunt decorate, cu vibrațiile luminoase. Povestea bijutierului care le-a creat, cu talentul, creativitatea și pasiunea sa. Și, nu în cele din urmă, povestea femeii care le poartă, cu propriile calități, vise și speranțe.

Bijuteria pe care aș reuși să o creez cu ajutorul cristal preciosa rivoli maxima ss47 – 10mm light peach sunt sigură că va avea o poveste de spus. O poveste legată de dorința de a reuși să am cea mai minunată bijuterie, mulțumirea că am reușit acest lucru de una singură.

O brățară masivă este o declarație de stil, indiferent cum ai asorta-o. Ea reprezintă cea mai simplă modalitate de a accesoriza o ținută uni în chip fabulos. Se pretează de asemenea de minune și asocierilor vestimentare cu imprimeuri colorate. Pietrele naturale au proprietăți curative care ajută la echilibrarea corpului, minții și spiritului.

Pietrele naturale semi-prețioase și cristalele servesc ca un instrument care ne ajută să ne conectăm gândurile conștiente cu corpul nostru. Gândurile pot fi puternice deoarece direcționează energia,  iar atunci când utilizezi pietre prețioase sau cristale în acest proces, frecvențele lor ajută la amplificarea acelor gânduri și intenții.

Mărgele.ro este siteul de unde poți achiziționa multe articole necesare confecționării bijuteriilor handmade. Îi găsiți la email contact@margele.ro, la telefon 0756 649 936 sau la adresa Donath 146A, Cluj-Napoca.

Știu cât de dificil este să găsești acel cadou care să te mulțumească în primul rând pe tine. Să definească relația de prietenie extraordinară pe care o ai sau dragostea necondiționată pentru cel căruia i se adresează cadoul. Produsele handmade sunt achiziționate pentru a fi dăruite. În ultima perioadă, ele reușesc să devină cadoul perfect. Dar, nu trebuie să uiți că și tu meriți să te răsfeți cu produse calitative, create doar pentru tine.

Articolele de bijuterii realizate manual, cum ar fi brățări, pandative, cercei sau coliere handmade, sunt excelente pentru ocazii speciale: aniversări, petreceri nunți, etc. Și ce poate fi mai deosebit decât ideea de a îți crea singură bijuteria?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.