Libris – cărțile la ele acasă!

Pentru toți pasionații de lectură, cărțile de la Libris.ro reprezintă o alegere mai mult decât excelentă. Da, știu…ne place să umblăm prin librărie, să atingem și să pipăim cartea. Însă având în vedere că în ultima perioadă am preferat cumpărăturile online, librăria Libris este magazinul unde găsești tot ceea ce îți dorești.

Eu achiziționez de foarte mult timp cărți de pe Libris și întotdeauna am fost mulțumită atât de rapiditatea cu care au ajuns acasă la mine, cât și de calitatea cărților cumpărate.

Recomand librăria Libris, unde cărțile sunt pentru toate gusturile!

Ne place să descoperim noi genuri literare, să explorăm teorii din domenii mai puțin explorate și suntem gata oricând să fim uimiți de informații care pun într-o nouă lumină ce știam până la un moment dat. Sunt absolut convinsă că Libris este cea mai bogată librărie online din România, având o colecție cu adevărat impresionantă.

Însă pe lângă literatură găsim și foarte multe manuale și auxiliare școlare. Și nu vă mai spun de multitudinea de oferte și reduceri pe care le găsim aici în fiecare lună.

Luna aceasta am ales să le iau fetelor Caietul inteligent – Clasa 6 – Limba si literatura romana, o lucrare realizată în conformitate cu Programa școlară.

Iar pentru cea mică am ales un Caiet de matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a. Exersam cu Robik și Matematica si explorarea mediului cu Robik. Clasa a II-a. Stimulând învățarea prin joc, caietul oferă o varietate de exerciții diferențiate, în funcție de nivelul de achiziții ale școlarului și, de asemenea, evaluări periodice.

La capitolul cărți, identificăm în librărie foarte multe opțiuni: afaceri, economie, artă, arhitectură, design. Audiobook și beletristică (peste 12.000 titluri), biografii, memorii, jurnale. Călătorii și ghiduri, hărți, cărți pentru copii (peste 10.000 titluri). Cărți pentru creșterea copilului, cultură generală și dezvoltare personală. Dar și drept, gastronomie, hobby, practic, it computere. În categoria limbi străine găsim foarte multe titluri care ne vor încânta. Eu personal sunt foarte încântată de categoria manuale carte școlară (peste 4.000 titluri). Însă vă puteți bucura și de cărți de medicină și farmacie, religie, sănătate.

Din aceste motive, recomand această librărie online, una dintre cele mai longevive afaceri 100% românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.