Valentine’s Day – bijuterii pentru declarații de dragoste inedite!

Ce poate fi mai frumos de Valentine’s Day decât să dăruiești bijuterii pentru declarații de dragoste inedite? Personallyme ne-a pregătit o serie de produse personalizate, extrem de drăguțe, cu ajutorul cărora ne putem surprinde jumătatea. Valentine’s Day este sărbătoarea celebrată pe data de 14 februarie și în România, deși există și o sărbătoare autohtonă pentru Ziua Îndrăgostiților, respectiv Dragobetele, care se sărbătorește pe 24 februarie.

De Valentine’s Day ne aducem aminte de momentul în care ne-am cunoscut! Primele priviri, primul sărut, dar și prima oară când ne-am ţinut de mână. Nimic nu poate fi mai romantic decât să ne aducem aminte împreună și să retrăim momentele în care am simțit primii fluturași în stomac. De ce să nu mergem la același restaurant la care am mers prima oară? Și ce ar putea fi mai frumos decât să comandăm aceleași preparate pe care le-am savurat în doi pentru prima oară?

Însă putem sta acasă de Ziua Îndrăgostiților. Și una dintre cele mai frumoase surprize este să îi pregătim jumătății noastre o seară romantică. Mă gândesc să împrăștiem în toată casa petale de trandafiri roșii. Astfel, mireasma senzuală şi culoarea pasională a trandafirilor vor crea atmosfera perfectă pentru seara de Valentine’s Day!

Bomboanele de ciocolată, mai ales cele în formă de inimioară, reprezintă cadoul clasic pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Însă putem găsi o modalitate destul de ingenioasă, diferită, de a le oferi persoanei iubite. Le putem ascunde în diferite locuri din casă, îndemnând partenerul să le găsească pe tot parcursul zilei.

Bijuterii pentru declarații de dragoste inedite – de Valentine’s Day!

De Valentine’s Day am ales câteva bijuterii care sunt minunate pentru a fi oferite persoanei iubite! O brățară, un colier, o pereche de cercei sau un breloc personalizat! Nu trebuie decât să îți pui inima în acel cadou, iar persoana iubită va aprecia cu siguranță.

Un lănțișor din silicon cu cristal swarovski alcătuit dintr-un colier transparent și un cristal Swarovski în montura din argint, cu diametrul de 6mm, este ceea ce mi-a atras privirile. La acest colier, se poate atașa și o extensie cu tag din argint 925, iar închizătorile sunt, de asemenea, din argint.

Impresionează ființa dragă!

Cu siguranță o putem impresiona cu această brățară alcătuită dintr-o plăcuță de 23mm din argint și snur din piele naturală de 5x2mm. Toate accesoriile folosite la această brățara sunt din argint 925, reprezentând un cadou minunat!

 Declaratia ta de dragoste gravată pe o bijuterie!

O alegere de suflet rămâne un colier personalizat care îi va aminti tot timpul cât de mult înseamnă pentru tine! Un model de lănțișor gravat cu mesaje sau cu o declarație de dragoste este alcătuit dintr-o inimioară de 20mm și un lănțișor de 40 sau 45cm, din argint 925.

Acesta poate fi inscripționat cu mesajul pe care îl doriți. Lănțișorul din argint personalizat va ajunge la cel care l-a comandat într-o cutiuță de bijuterii elegantă, împreună cu certificatul de calitate care atestă autenticitatea materialelor utilizate pentru crearea lui.

Un cadou de efect pentru cineva drag!

Vrei să faci un cadou special? Poți evita aglomerația din magazine și poți alege să comanzi online, de la Personally ME! Vreau să îți propun un cadou plin de originalitate, care va crea extrem de multă emoție!

Cu un design deosebit, brelocul personalizat din argint Love You de la Personally ME este alcătuit dintr-un pandantiv de 19x19mm din argint. Accesoriile de prindere sunt tot din argint, iar inelul este realizat din oțel inoxidabil. Acesta se poate grava cu nume, mesaj sau simbolul dorit, în limita dimensiunilor pandantivului.

Orice cadou transmite o expresie de dragoste, apreciere și recunoaștere. Cu un minimum de efort, chiar de pe canapeaua ta, poți transforma un cadou frumos într-unul cu adevărat unic și extraordinar. Indiferent de ocazie, nu vei greși niciodată oferind un cadou original, cu semnificație. 

Exprimă-ți recunoștința, dăruind zâmbete!

Cadoul de Valentine’s Day trebuie să fie simbolic și să reprezinte iubirea dintre voi. În plus, nu trebuie să așteptați această zi ca să vă dăruiți cadouri. O puteți face de fiecare dată când simțiți nevoia. Important este să vă iubiți, să vă respectați și să rămâneți împreună cât mai mult timp.

Dacă îți dorești să suprinzi o persoană importantă din viață ta cu un cadou de efect, atunci ai ajuns în locul ideal. La PersonallyME, vei decoperi o gama irezistibilă de bijuterii personalizate din argint, dar și alte accesorii fermecătoare: cercei personalizați, bănuți din argint pentru botez (un cadou perfect din partea nașilor de botez), cercei cu bănuț din argint ori cu cristale Swarovski sau brelocuri personalizate din argint cu un simbol, un mesaj sau o dată importantă din viață ta. Un design unic și detalii subtile surprinse pe cel mai frumoase bijuterii din argint. Tot ce trebuie să faci este să descoperi acum gama completă de accesorii personalizate și să faci un cadou special persoanelor dragi din viață ta: prieteni, colegi, copii, fin sau fină, soț ori soție.




3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.