La început de an ardem caloriile cu Decathlon!

La început de an îți propun, atât eu cât și Decathlon, să ardem caloriile, să scăpăm de kilogramele acumulate în timpul sărbătorilor. De mâine, gata, mă apuc de sport! Încep dieta că nu se mai poate. Nu-i așa că vă sună cunoscut? Însă în primul rând este necesar să faceți un plan de bătaie, să vă stabiliți niște obiective. Și bineînțeles, cu multă ambiție, veți reuși!

Noul an înseamnă noi începuturi. Ne stabilim cum dorim să ajungem, ce dorim să facem și cum vom realiza toate acestea. La fel ca și noi, Decathlon și-a propus să fie partenerul nostru pentru realizarea planurilor sportive. Ne-a pregătit chiar o colecție de aparate de fitness și echipamente de care putem avea nevoie, doar pentru a avea totul într-un singur loc.

Este foarte important și cum vrem să slăbim. Este deosebit de esențial să ne propunem un target. Cele mai multe persoane își propun să slăbească extrem de multe kilograme într-un timp relativ scurt. Ceea ce este greșit, ne informează specialiștii. Dacă vrem să slăbim, dar în primul rând vrem să slăbim așa cum trebuie, acest lucru se poate face prin multă mișcare și prin dietă.

La început de an ardem caloriile cu Decathlon!

Dacă nu ați aflat încă, să știți că sportul este extrem de important la început de an. Iar Decathlon ne sare în ajutor cu o serie de produse care ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivele sportive, produse care fac parte din categoria fitness.

În primul rând vei avea nevoie de o saltea pentru stretching, special concepută pentru pilates. Este aderentă și confortabilă și te ajută să realizezi exercițiile cu ușurință, datorită grosimii de 6,5 mm.

Cauți un produs special conceput pentru fitness cardio? Stepper-ul MS100 permite tonifierea muşchilor din zona inferioară şi exerciţii cardio. Așadar, bucuraţi-vă de mişcarea verticală a stepper-ului MS100 pentru tonifierea zonei de fesieri, coapse, gambe.

Vrei să practici bodybuilding de acasă? Atunci ai nevoie de acest set ganteră 10 kg, conceput împreună cu antrenorii Domyos. Este un set ideal pentru diferite exerciții de nivel începător pentru musculatură (biceps, triceps, deltoizi și pectorali).

Eu ador coarda de sărit din cauciuc. Este special concepută pentru antrenamentele de fitness cardio, asigurând o bună prindere în mână, datorită mânerelor ergonomice, din cauciuc aderent. Ca urmare a unei practicări consecventă, la intensitate moderată, coarda de sărit JR500 este ideală pentru arderea caloriilor. Așadar, fetelor, nu mai stați pe gânduri! Haideți să le ardem!

Și ultimul produs pe care eu vi-l recomand…dar nu cel din urmă. Pentru tonifierea corpului, întărirea spatelui sau pentru stretching, mingea fitness gym ball este ideală pentru antrenamente de fitness sau pilates. Această minge este confortabilă, are culori plăcute și este potrivită pentru numeroase exerciții.

De ce sunt recomandate exercițiile fizice acasă?

  • îți poți organiza programul de antrenament exact așa cum vrei tu;
  • chiar și de acasă, poți beneficia de recomandările numeroșilor antrenori de fitness, pilates, yoga. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să le urmărești postările din paginile de social media sau să participi la cursurile lor;
  • sportul în spațiul propriului cămin poate fi un instrument excelent pentru a petrece timp împreună cu cei dragi.

V-am convins? Haideți să ardem împreună caloriile! Să începem noul an cu exerciții fizice în propriul cămin, ajutați de Decathlon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.