Descoperă stiliștii din zona ta – Stailer.ro!

Dacă ai nevoie de o schimbare în viața ta și nu cunoști care sunt stiliștii din zonă, Stailer îți sare în ajutor. Tot ce trebuie să face este să alegi zona unde vrei să mergi. Este foarte simplu! Cu un click îți faci programare, descoperind serviciile de înfrumusețare sau de îngrijire. Indiferent de context, părul, barba, tenul şi unghiile unui bărbat trebuie să fie perfect îngrijite până la cel mai mic detaliu. 

Când să apelezi la stiliștii cei mai buni?

Barba a devenit o veritabilă armă de seducție a timpurilor noastre: femeile se dau în vânt după bărbații cu un aspect mai sălbatic. Ea însă nu crește de la sine în acel aspect aparent neîmblânzit care face ravagii acum. Barba trebuie îngrijită, hidratată, curățată, tunsă și stilizată periodic pentru a-și avantaja posesorul.

Barba trebuie să se potrivească cu personalitatea și cu forma feței fiecărui bărbat. Pentru a alege stilul potrivit, este necesar să cauți diverse modele de barbă în reviste de specialitate sau tutoriale video. Sau cel mai bine, poți apela la sfatul unui stilist. Este important să alegi, de la bun început, forma potrivită, pentru că mai apoi îți va fi mai greu să o modifici. 

Dacă eşti adeptul bărbii, stiliştii îţi recomandă să o tunzi mai scurt pe perioada verii. Vizitează în mod regulat salonul de frizerie, barbershop Iasi, pentru a te asigura că lungimea şi forma sunt potrivite fizionomiei tale. O barbă neîngrijită, cu lungimi inegale, ţi-ar putea strica apariţia, indiferent de atenţia deosebită pe care ai acordat-o vetimentaţiei.

O barbă frumoasă se obține destul de greu, mai ales la început. În momentul în care te hotărăști să îți lași barba să crească, este important să îi acorzi o perioadă de grație de cel puțin patru-șase săptămâni. Acest lucru înseamnă să nu îi modifici în niciun fel forma sau să tunzi vârfurile, ci să aștepți să se formeze masa de păr. 

Cum faci o programare?

1. Accesează platforma Stailer, selectează dacă ești interesat de servicii pentru femei sau bărbați, apoi tipul de serviciu disponibil din listă (tuns/vopsit/pensat etc.). Opțional, poți selecta data și ora în care îți dorești o programare. Cu un click pe butonul de “Căutare” vei avea acces instant la cele mai bune rezultate pentru tine. 

2. Alege salonul pe care îl preferi, stilistul la care vrei să mergi, iar apoi “Adaugă serviciul” care te interesează. Confirmă serviciul ales, data și ora prin butonul “Continuare”.

3. Finalizează programarea completând numele și numărul de telefon sau, logându-te în contul tău (cu parola/ prin Facebook). Dacă nu ai un cont client, poți crea unul simplu și rapid fără să părăsești pagina sau poți crea o programare fără a avea cont. Click pe “Confirmare” și programarea ta este gata!  (Dacă ai făcut o programare fără a crea un cont, trebuie să introduci numărul tău și apoi vei primi un sms cu codul de confirmare).

Beneficii să alegi Stailer!

Descoperă stilistul potrivit! Inspiră-te din galeriile de imagini și alege ceva pe gustul tău.

Economisește timp! Programează-te în câteva minute la salonul ales de tine.

Citește review-uri verificate! Alege dintre saloanele recomandate de cei care au fost deja acolo.

Este posibil ca Robinson Crusoe să își fi permis să își facă apariția cu o barbă încâlcită. Însă tu nu trăiești pe o insulă pustie, așa că acțiunea zilnică de a trece pieptenul special prin barbă îi va conferi un look atrăgător. În plus, astfel vei repartiza în mod uniform uleiurile, hidratând tot firul de păr.

Stailer este o platforma online care îți aduce aproape de tine cei mai buni stiliști, frizeri, bărbieri și specialiști din industria hair & beauty. Descoperă gratuit cele mai bune saloane și alege stilistul potrivit pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.