Tu ți-ai schimbat deja mobilierul în casă? Începe noul an redecorând!

Noul an a început! Îl așteptam cu toții, nu? Sperăm să fie mai bun…mult mai bun decât cel care tocmai s-a terminat. Un an nou, noi dorințe și de ce nu…noi reușite! Nu știu voi, dar eu anul acesta mi-am propus să redecorez apartamentul. Dacă de o nouă căuță nu este tocmai momentul, poate va fi pentru un nou mobilier pentru casă!

Archimina SRL, alias ARTOOL, este un magazin online cu produse profesionale și semiprofesionale de calitate superioară, la cel mai bun raport calitate/preț. Cu o experiența de aproape 30 de ani pe piață cunoaște deja ce își doresc clienții. Ești bine informat atunci când intri pe site, iar nelămuririle îți sunt clarificate de către experți în domeniu.

Casa este acel loc unde te retragi alături de familie, unde îți cauți liniștea după o zi extrem de agitată. Da, știți foarte bine și voi…În ultimul timp, ajungem extrem de obosiți după o zi plină de muncă. Oare am îmbătrânit eu de obosesc atât de tare, sau vi se întâmplă și vouă? Nu mai avem timp de familie, de copii….Cunoaștem doar muncă, curat, spălat, mâncare…și lista continuă!

Însă pentru anul 2022 mi-am propus altceva. Mai mult timp petrecut alături de copii, de soțul meu. Să fim o familie, de care copiii să își amintească peste ani cu mult drag, cu fericire! Iar pentru asta, voi începe cu câteva mici schimbări în casă.

În noul an vreau să văd fericire maximă pe chipul fetelor mele!

Și sigur voi vedea! Pentru că atunci când vom da comanda de un nou mobilier, ele vor fi lângă mine, bucuroase că pot alege ce produse își doresc!

Într-un apartament la bloc este mult mai greu să îngrijești un animăluț de casă. Mai ales un cățel. Fetele mele iubesc cățelușii. Și în fiecare an atunci când fac scrisoarea pe care i-o trimit lui Moș Crăciun, ele îl roagă să le aducă un cățel micuț. Ei bine, în acest an, ne-am gândit să le îndeplinim dorința. Dar vom căuta să le găeim un cățel de pluș stil fotoliu pe care să îl îmbrățișeze de fioecare dată când își doresc acest lucru.

Dar ele sunt mari, sunt sigură că o masă de toaleta/machiaj, suspendată, cu oglindă și scaun le va încânta peste măsură.

Interiorul tapițat adaugă mult farmec și eleganță camerei în care este așezată. Datorită mânerelor speciale, dulapul poate fi atașat de perete. Setul include și un scaun confortabil, tapițat, care va adăuga multă eleganță camerei.

Pentru cea mică avem nevoie de un scaun de birou. Și l-a găsit! Este roșu, exact cum își dorea. perfect pentru camera lor.

Un nou an, un nou living!

Nu. nu va fi unul nou, însă cu o masă nouă și scaunele potrivite, sigur living-ul meu va avea o nouă înfățișare! Albul face ca lumina zilei să fie mai intensă și să ofere amplitudine ochiului privitorului, astfel că încăperea va părea mai mare. Indiferent de mărimea casei, living-ul este un loc absolut necesar în orice locuință. Dinning-ul este locul unde vom primi musafiri, unde vom invita prietenii la masă, de sărbători, la zile de naștere sau pur și simplu oricând avem nevoie de socializare. De aceea, este extrem de important să fie un spațiu primitor, plăcut și, mai ales, un spațiu care să ne reprezinte și să se potrivească stilului nostru.

Mobilierul de dining este mai mult decât necesar! Un pas important pe care trebuie să îl facem este să alegem forma de masă pe care o dorim, aceasta fiind și în funcție de spațiul în care va fi amplasată. Masa dreptunghiulară este cea mai populară formă de masă, reprezentând masa perfectă pentru dinningul oricărei familii, având atât atribute estetice cât și funcționale.

Scaunele sunt la fel de importante ca masa din dining, dar alegerea acestora depinde de masa aleasă pentru living. Nu este obligatoriu însă ca masa și scaunele să facă parte din același set, dar acestea trebuie să se asorteze. Trebuie să fie neapărat confortabile, cu spătar înalt, comode, tapițate sau căptușite. Este important să ținem cont de design-ul întregii camere atunci când alegem aceste articole, pentru a nu face o notă discordantă cu restul decorului.

Artool – pentru oameni inteligenți!

Livingul este spațiul în care petrecem aproape cea mai mare parte a timpului. Din acest motiv este indicat să ținem cont de faptul că livingul trebuie să însemne mai presus decât orice confort. Acest lucru pentru că în definitiv starea de bine este influențată chiar de percepțiile noastre senzoriale.

Indiferent că ai un spațiu generos sau nu, living-ul va da personalitate casei tale. Fără prea multe reguli de amenajare, poți să dai frâu liber imaginației și poți să combini mai multe stiluri, în special pentru că noile tendințe ne oferă această posibilitate.

Dacă vrei să le faci o vizită celor de la Archimina SRL, îi găsești la I.L.Caragiale Nr.1, Arad, la adresa de email contact@artool.ro, sau la telefon: 0311 094 723 (8-16:30). Nu ezitați să le faceți o vizită fizic sau online, au tot ceea ce îți dorești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.