Să învățăm limba engleza online!

Limba engleză este limba cea mai frecvent vorbită în lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau cel puțin poate înțelege limba engleză. Deși este o limbă de circulație internațională sunt persoane care nu o cunosc. Însă există foarte multe soluții și pentru acestea. Una dintre soluțiile care, după părerea mea, este extrem de comodă, o reprezintă cursurile de limba engleză online.

Limba engleză este limba științei, a aviației, a calculatoarelor, a diplomației, dar și a turismului. Cunoașterea acesteia crește șansele de a obține un post de muncă bine plătit într-o companie multinațională, mai ales din străinătate.

Astfel, pe https://twinklestar.ro/cursuri-engleza/ găsim cursuri hibride sau 100% online de limba engleză Cambridge pentru fiecare nivel sau categorie de vârstă.

Cine este Twinkle Star?

Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România, care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă. Cursurile online au numeroase beneficii:

  • Includ foarte multe conversații, astfel mai mult de jumătate din timp îl petreceți vorbind live atât cu colegii, cât și cu profesorul.
  • Învățarea se face într-un mod plăcut, confortabil și sigur.
  • Echipa Twinkle Star este extrem de apreciată de copii, în special, care nu se plictisesc și își doresc să învețe cât mai mult.
  • Copiii reușesc să valorifice timpul stat acasă pentru învățarea și aprofundarea limbii engleze.
  • Copiii vor fi pregătiți pentru un examen Cambridge.

Te-ai hotărât să înveți limba engleza? Atunci ar trebui să știi că această alegere îți va aduce o mulțime de beneficii. Acest lucru pentru că, învățarea unei limbi străine te poate ajuta atât în mediul social, cât și în cel profesional. Iar dacă optezi pentru cea mai vorbită limbă din lume, câștigul este pe măsură. 

Avantajele participării la cursurile online de limba engleză Twinkle Star:

  • programa de pe care lucrează permite participarea la examenele Cambridge – Twinkle Star este centru acreditat pentru examene Cambridge;
  • interacțiune directă și permanentă cu profesorul, chiar dacă este online;
  • prezența în online s-a dovedit a fi utilă – sunt peste 4000 de cursanți activi care s-au adaptat în mediul online;
  • oferă garanția rezultatului, iar rata de promovabilitate este de 99.68%;
  • maximizează rezultatele la examenele Cambrigde prin simulări ale probelor;
  • utilizează metode interactive de învățare, într-o manieră plăcută și fără efort;
  • trainerii Twinkle Star sunt în același timp și pedagogi și psihologi, astfel încât copilul progresează atât din punct de vedere didactic, cât și uman;
  • componența grupei este mereu aceeași și copilul se va simți confortabil să interacționeze și să lucreze;
  • oferă ateliere suplimentare gratuite comunității Twinkle Star;
  • monitorizează procesul de învățare prin evaluări constante;
  • sunt transparenți în ceea ce privește rezultatele copilului și le trimit pe mail împreună cu rezumatul fiecărei lecții, pentru a fi mai ușor de urmărit.

Pe cei de la Twinkle îi puteți contacta în Iași, Șoseaua Națională, nr. 5, parter 700415, la număr de telefon 0371 504 305, la Botoșani, Str. 1 Decembrie, nr. 27, B 710245 , la număr de telefon 0799 177 077 sau la Piatra Neamț, Bd. 9 Mai, bl. 10, sc. B, parter, ap. 22 610025, la număr de telefon 0371 504 305. dD asemenea, puteți folosi adresa de email office@twinklestar.ro sau prin intermediul paginii de facebook Twinkle Star.

Știu că vara este departe. Însă este bine să ne facem planurile încă de acum. De ce vă spun acest lucru? Pentru că puteți să vă înscrieți copiii și la Școala de vară. Care este super funny, ca să folosesc și un cuvânt în engleză 🙂

Twinkle Star este locul unde îți poți duce copilul, iar la finalul unui curs de limbi străine ești sigur că va rămâne cu multe informații prețioase. Orele sunt interactive, iar atmosfera este deosebit de plăcuta. Copiii nu simt când trec orele și nu își doresc să plece acasă. Ce caracterizează personalul Twinkle? Profesionalism și dedicare!

De ce să apelezi la Twinkle Star?

Nivelul înalt de profesionalism, competența, seriozitatea și amabilitatea întregii echipe, precum și calitatea serviciilor furnizate stau la baza unei colaborări de lungă durată. Twinkle Star este un partener demn de încredere. Felicitări pentru promptitudine în punerea la dispoziție a tuturor informațiilor solicitate!

este ceea ce ne transmite un cursant, care recomandă cu încredere Twinkle Star!

Sunt foarte multe persoane din întreaga lume care își petrec zilnic, o bună parte din timp, pe rețelele de socializare. Aici, limba engleză nu își face doar simțită prezența în structura programelor sau a aplicațiilor, ci este și singura modalitate de interacțiune și înțelegere dintre utilizatori de naționalități diferite.

Datorită răspândirii sale și a numărului extrem de mare de oameni care aleg să o folosească, limba engleză devine obligatorie atunci când se urmărește obținerea unui conținut cu impact ridicat sau creșterea rețelei de prieteni. De cele mai multe ori, pentru ca informația să ajungă la o audiență ridicată, postările, mesajele sau imaginile trebuie să fie însoțite de cuvinte în limba engleză, conform algoritmului universal. 

Dar, este “cool” să socializăm utilizând limba engleză, nu? Așa că, dacă nu sunteți încă familiarizați cu limba engleză, contactați echipa de la Twinkle Star și vom putea discuta in English 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.