Magica noapte a elfilor – salvatorul Crăciunului!

În Ajunul Crăciunului îl așteptăm pe Moșu’, cântăm colinde lângă brad și ne bucurăm de dragostea celor dragi, nu? Apoi ne băgăm în pat și adormim cu greu, gândindu-ne la cadourile ce le vom primi dimineață. Da…Crăciunul este magic. Atât pentru ce reprezintă – nașterea lui Isus, cât și pentru toată bucuria pe care ne-o transmite această sărbătoare.

Ce le mai citim copiilor? Sau ce cărți credeți că și-ar dori ei să citească? Ei bine, eu am ales pentru anul acesta Magica noapte a elfilor, de Geronimo Stilton.

Geronimo Stilton este o serie de cărți italiene pentru copii, publicată de Edizioni Piemme din Milano, Italia, începând cu anul 2000. Cărțile sunt destinate cititorilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Această serie s-a vândut în peste 130 de milioane de exemplare în întreaga lume. A devenit una dintre cele mai bine vândute serii de cărți scrise vreodată. Prezintă aventurile îndrăgitului redactor-șef al gazetei „Vocea Rozătoarelor”, scrise de el însuși. Cărțile sunt scrise ca și cum ar fi poveștiri autobiografice de aventură și au fost traduse în peste 35 de limbi, fiind incluse în categoria basme, povești, legende. Scrierile sunt însă realizate după o idee originală de Elisabetta Dami.

Magica noapte a elfilor – Geronimo, salvatorul Crăciunului!

În Magica noapte a elfilor, Geronimo este salvatorul Crăciunului. În Ajunul Craciunului, toată lumea se pregătește de sărbătoare în Șoricezia. Însă nu și Geronimo și Teea. Ei sunt la birou, forțați de bunicul Torquato să lucreze.

Ce spuneți de o călătorie magică spre Polul Nord? Yuhuuu…corect! Așa au spus și personajele noastre. Și au pornit alături de Biffo și Biffa, cei doi elfi ai Moșului…Să pornim în aventură!

Și cum fetele meu l-au îndrăgit pe Geronimo, le voi achiziționa întreaga serie de pe Libris.ro. Le vreți și voi? Grăbiți-vă…încă mai sunt la reduceri! Veți fi și voi încântați de aceste cărți, nu doar cei mici….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.