Libris – tărâmul școlii, un ajutor de nădejde pentru toți elevii!

Tărâmul şcolii este unul mult diferit de cel al familiei, al grădiniţei, dar şi de cel al comunităţii în general. Aici sunt reguli şi repere specifice pe care copilul nu le poate intui şi nu şi le poate asuma, de aceea perioada de acomodare devine foarte importantă. Adesea, de felul în care petrecem copilul către lumea școlii, depinde și interesul lui pentru aceasta. Bucuria de a se implica și disponibilitatea de a aloca timp pregătirii şcolare, toate cu efect asupra succesului
școlar.

De cele mai multe ori, copiii care nu reușesc să găsească plăcere în a învăța sau care învață mult, însă tot obțin note mici, nu au reușit, de fapt, să găsească metoda de învățare potrivită lor. Îl poți ajuta propunându-i să găsiți împreună o soluție potrivită lui, pornind chiar de la lucruri despre care știi că îi fac plăcere.

Concursurile școlii îi ajută pe elevi să fie competitivi!

Gazeta Matematică este un monument al culturii românești, al școlii în general. Nu numai pentru că apare neîntrerupt din 1895 și nici măcar războaiele mondiale nu i-au oprit prezența în viața elevilor. Dar o pleiadă întreagă de intelectuali români, nu neapărat deveniți matematicieni, și-au făcut ucenicia minții cu problemele Gazetei.

Teme supliment Gazeta Matematica – Clasa 5 este un accesoriu pentru elevii cu performanțe peste medie și nu neapărat olimpici.

Doamna învățătoare – zâna de la școală!

Majoritatea părinților resimt bucuria copilului lor pentru a merge la școală ca fiind un merit al învățătoarei despre care spun că este pricepută. Este apropiată de copii, îi face să se simtă în siguranță. Îi ajută, îi încurajează, îi face să se simtă iubiți, apreciați. Creează o atmosferă plăcută și favorizează prieteniile dintre copii, îi înțelege, este caldă. Este empatică, oferă suport, e experimentată, știe să-i disciplineze. Știe să se impună, alternează perioadele de joc cu cele de lecții, le permite să vină cu jucării.

Portofoliul elevului: Matematica si explorarea mediului cls 2 semestrul 1 este un instrument valoros pentru învățarea personalizată, centrată pe competențe, în funcție de nevoile fiecărui elev și de specificul fiecărei clase. Acestea sunt două auxiliare care îi vor ajuta pe cei mici să fie mai buni. Nu uitați, Libris are oferte bune în această perioadă.

Școala a fost o schimbare de sistem radicală faţă de grădiniţă. La şcoală copilul trebuie să fie mai independent, autonom. Copiii voștri cum au văzut această trecere către școală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.