Idei de cadouri de la Decathlon!

Vin sărbătorile, iar odată cu acestea, vin și alegerile greu de făcut și anume: ce cadouri să ofer? Decathlon a pregătit o gamă diversificată de echipamente sportive care pot fi oferite cadou pasionaților de sport și nu numai.

Să dăruiești un cadou poate să fie o alegere greu de făcut. Nu știi sigur dacă cel căruia îi acorzi cadoul va fi încântat de ceea ce ai decis să îi oferi. Dar cel mai dificil este să alegi din multitudinea de daruri pe care le găsești în jurul tău. Ce să oferi? Ce îi va plăcea? Grele întrebări, nu?

#OferăUnCadouSportiv!

Eu am făcut un top 5 cadouri de oferit de la #DecathlonRomânia! Iată alegerile mele:

O geacă de schi pentru bărbați. Pe lângă faptul că este foarte confortabilă, aceasta asigură și o protecție maximă împotriva intemperiilor, astfel încât cel care o poartă se va bucura de zile minunate la schi.

O pereche de ghete călduroase, impermeabile, pentru iarnă sau drumeţie pe zăpadă. Sunt extrem de călduroase, cu talpă snowcontact din cauciuc. Sunt perfecte pentru o aderență bună și confort în timpul excursiilor pe zăpadă. Cu siguranță ar fi un cadou de prețuit pentru iubitul sau soțul tău. Și de ce nu, o invitație la o bulgăreală într-o stațiune plină de zăpadă!

Pentru mama, sora sau mătușa care adoră muntele, eu am ales un polar călduros, respirant și conceput eco. Este dintr-un material moale, din poliester reciclat.

Ce ar putea să fie mai bun pentru cel mic decât o pereche de cizme călduroase, speciale pentru excursia despre care tot vorbiți. Gândiți-vă cât de încântat va fi. Se va da cu sania, va face oameni de zăpadă și vă veți alerga, bucurându-vă de bătăi cu zăpadă. Va merge cu telescaunul și va povesti tuturor colegilor de la școală ce vacanță minunată a avut el. Și cât de călduroase au fost cizmele pe care le-a primit de la mami.

Eu nu văd o drumeție la munte fără o pereche de mănuși potrivite. Vrei să te bucuri de zăpadă, de vacanță, de aer liber, nu? De oamenii dragi cu care ieși? Nu vrei să fii trist datorită faptului că nu te-ai pregătit pentru această ieșire! De aceea îți recomand mănușile din poliester, special concepute pentru trekking la munte. Acestea asigură rezistență și căldură pe vreme rece.

A face un cadou potrivit celor dragi înseamnă a le arăta cât de mult înseamnă ei pentru tine. Poate fi modul cel mai simplu de le a face o bucurie atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Nu ai nevoie de un motiv anume pentru a oferi un cadou!

Nu căuta motivele sau ocaziile speciale pentru a dărui celor dragi! Alege orice zi pentru a face o surpriză plăcută. Poți oferi cadouri mici. Dar acestea pot avea efecte deosebite, atunci când știi să alegi momentele când să le oferi.

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun! Și Decathlon știe, de aceea te așteaptă la cumpărături pentru cei dragi și, de ce nu, și pentru tine! Alege să dăruiești din inimă un cadou potrivit pentru fiecare persoană dragă sufletului tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.