Ce legătură există între igrasie, ventilația cu recuperare de căldură și sistemul de încălzire!

Anul acesta îți propui să întâmpini iarna cu un sistem de încălzire mai eficient? Ar fi cazul. Dacă nu ai luat în considerare până acum lipsa de ventilație și de încălzire suficientă, vei vedea că facturile tale îți vor demonstra că este nevoie de o abordare mai practică.

Ce legătură există între ventilatie cu recuperare caldura igrasia din casă și sistemul tău de încălzire? Iată sistemul care te ajută să obții maximum de randament, pentru extra confort și facturi la încălzire care să nu te usture la buzunare.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură

Funcționează după un principiu simplu și anume ventilează încăperile, evacuează din aerul viciat și grație recuperatorului de căldură transferă căldură de la aerul viciat la aerul proaspăt de afară. Prin acest mod economisești la factura de încălzire. Aerul va fi cald și curat, filtrat de toate acele particule poluante.

Un astfel de sistem se pretează a fi montat atât în casele noi – de obicei în faza în care acestea sunt încă în construcție – cât și în casele mai vechi. De altfel, acestea au adesea și problema igrasiei. Când nivelul de umiditate din încăperi crește necontrolat și mai sunt și obiceiuri păcătoase în acest sens, mediul în care trăim nu mai este unul sănătos.

Igrasia apare din cauza ineficienței la capitolul ventilare, dar și încălzire. Altfel spus, este nevoie de un mod prin care să contracarezi mediul umed, fie prin ventilație, fie prin încălzire. Igrasia este motivul pentru care apar pete reci pe pereți, zone înnegrite pe tavan, mai ales în colțuri și mai ales în baie sau bucătărie.

Contribui poate și fără să știi la un nivel mai mare de umiditate din casă. Asta dacă usuci hainele pe un uscător de rufe, unde apa din haine se evaporă în încăpere. Sau la fel de bine poți contribui la umiditate mare în încăpere, dacă nu aerisești deloc sau insuficient după duș sau atunci când gătești nu folosești hota sau nu aerisești.

Sisteme de ventilație de la Altecovent

La Altecovent regăsim sisteme de ventilație cu recuperare de căldură. De aici pot fi cumpărate efectiv sistemele și tot ce este necesar pentru montaj. Aceeași echipă se poate ocupa integral de montaj, pentru a carota și a duce la bun sfârșit un astfel de proiect.

Costurile diferă în funcție de tipul de sistem, dar și suprafața pe care o ai în vedere. Poți cere și o ofertă personalizată în acest sens, din pagina oficială Altecovent – ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.