Un Crăciun magic cu Meteor Junior!

Se apropie sărbătorile de Crăciun. Cei mici sunt cu siguranță extrem de încântați…Îl așteaptă pe Moșu’ să le aducă multe cadouri. Și…nu, nu contează dacă au fost sau nu cuminți. Oricum dacă îi vei întreba, toți îți vor răspunde că au fost foarteee cuminți. Așa este și la noi. Fetele deja și-au scris listele pentru moșu’, știu exact ce îi vor pregăti pentru a îi lăsa sub brad, o prăjiturică și un pahar cu lapte călduț. La voi nu este tot așa?

Moș Crăciun vine când nu te aștepți, încărcat de cadouri și cu multă răbdare pentru a asculta întregile povești ale celor mici. El străbate orașe, chiar țări întregi, străzi pline cu nămeți albi așternuți ca o pătură albă frumos strălucitoare, pentru a fi alături de cei mai drăgălași copii.

Și pentru că ne plac foarte mult cărțile de Crăciun, Meteor Junior ne-a bucurat deja cu două cărticele extrem de drăgălașe. Crăciunul magic al Ursulețului este despre un ursuleț care știe că a fost cam obraznic tot anul. El nu este prea încântat de venirea Crăciunului. Crede că Moșu’ îl va ocoli de data aceasta și nu va primi daruri.

Dar oare ce va face Moș Crăciun? Va trece și pe la căsuța lui?

Și voi îl așteptați pe Moș Crăciun?

Globul magic al Moșului este cea de-a doua carte pe care am citit-o cu mare drag. Din păcate, moșul s-a accidentat, este rănit și nu mai poate împărți cadourile. Acum are nevoie mai mult ca oricând de prietenii săi.

Oare vor putea aceștia să salveze Crăciunul cu ajutorul unui dar special?

Sunt două povești de iarnă care ilustrează magia sărbătorilor. Cu ajutorul lor descoperi aventura, prietenia, iubirea. Orice poveste frumoasă este și despre cadouri magice, care aduc o bucurie imensă.

Meteor s-a pregătit pentru sărbători. La Editura Meteor Press găsești întotdeauna cărți speciale, care urmăresc o poveste. Aceasta îți poate evoca o multitudine de emoții: te pot face să plângi, să râzi sau chiar îți pot schimba viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.