Descoperă tainele scrierii de mână pentru micuții de clasa I!

Scrierea de mână, literele mici și mari, sunt grele, dificile, nu-i așa? Cu siguranță și micuții voștri au avut emoții când au deschis caietul tip 1 și au văzut literele. Fetița mea își dorea tare mult să înceapă să lucreze pe culegerile luate de la Libris, însă după ce a încercat să le redea pe spațiul indicat, mi-a spus că este greu.

Așa este…i-am dat dreptate, însă i-am spus că, cu răbdare și perseverență va reuși să le învețe în acest an școlar. Fiecare literă trebuie studiată câteva zile pentru a se obișnui copilul cu ea. Bineînțeles că cel mai bine este să reia bastonașele, cu ajutorul cărora se formează literele de mână.

Micuțul tău își dorește să descifreze tainele literelor de mână?

Caietul de scriere. Clasa I. Semestrul 2 urmărește succesiunea literelor din manual, fiind continuarea celui pe care vi l-am prezentat aici. Este în conformitate cu programa școlară și constituie un suport util pentru exersarea și aprofundarea scrisului. Cu ajutorul acestui caiet, copiii vor reuși scrierea corectă și caligrafică. Cuprinde exerciții variate, structurate progresiv, cu grade de dificultate diferite. Se urmărește înțelegerea sensului unor cuvinte, a unor expresii și a textelor.

Acest caiet este un material prețios atât pentru lucrul la clasă, cât și pentru cel individual, fiind recomandat elevilor, cadrelor didactice și părinților.

Culegerea de exerciții pentru comunicare în limba română cls 1, având ca autor pe Liliana Catruna este un real ajutor pentru toți elevii din clasa 1. Jocul cuvintelor este în concordanță cu posibilitățile de înțelegere și asimilare a copiilor.

Copilul chiar suferă când un șir de litere sau de cifre nu îi iese așa cum trebuie, însă tu, ca părinte, trebuie să fii lângă el și să îi explici că puteți repara împreună greșeala. Greșelile ajută și ele: stimulează autocritica și autoaprecierea!

Libris s-a dovedit a fi din nou ajutorul micuțelor mele! Tu ce cărți ai mai cumpărat de aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.