Gardul din beton – unul dintre cele mai durabile metode de împrejmuire a spațiilor!

Gardul din beton reprezintă unul dintre cele mai durabile metode de împrejmuire a spațiilor rezidențiale și industriale, fără costuri de întreținere. Este o soluție cu costuri reduse, solidă, durabilă, cu un design atrăgător și reducere a zgomotului. Este ușor de instalat și de întreținut.

Acest tip de gard este folosit la pereți de protecție, împrejmuiri perimetrice, pereți de securitate, ziduri de susținere redusă sau bariere fonice. Gama largă de modele de garduri de beton, precum și culoarea gri a cimentului este soluția ideală pentru o împrejmuire elegantă, solidă și rapidă.

Gardurile din beton prefabricat sunt produse din materie primă de cea mai bună calitate. Datorită tehnologiei de vibrare, produsele obținute sunt bine definite și cu o toleranță și variație foarte mică. Acest fapt se reflectă într-un montaj ușor și eficient al gardului. Gardurile din beton oferă atât siguranță, însă pot fi folosite și ca izolator fonic pentru curți și spații publice.

Bolțarii din beton au o mare rezistență la compresiune, de aceea sunt adecvați pentru execuția zidurilor construcțiilor, a pereților despărțitori ai acestora, respectiv a gardurilor. Bolțarii din beton sunt un material de construcție cu utilizare versatilă, aceștia folosindu-se nu doar pentru zidirea de obiecte, ci și pentru amenajarea curților și a grădinilor, construirea zidurilor de susținere și de sprijin, ca și a stâlpilor. Bolțarii din beton au o durată de viață lungă și pentru că îndepărtează umezeala. Datorită structurii lor speciale, aceștia pot fi zidiți despărțiți între ei prin rosturi. Pentru a evita costurile suplimentare cu tencuirea, rosturile sunt umplute la final cu mortar, după care se zugrăvesc pereții.

Gardul din beton – soluția cea mai bună pentru casa ta!

Rezistența la segregare și fluiditatea ridicată asigură omogenitate, goluri minime și o rezistență sporită. Aceste caracteristici oferă produsului durabilitate și posibilități de finisaj extraordinare. Amestecul este produs cu un raport scăzut de apă și ciment, care conferă betonului o rezistență ridicată la tracțiune și la compresiune. Folosiți astfel o calitate ridicată a betonului, fără defecte de culoare, textură și netezime.

Panourile de gard sunt realizate din beton vibrat și armat. Pentru poziționarea precisă a armăturii metalice se folosesc etrieri-distanțieri. Aceste panouri nu suferă deplasarea armăturii către exteriorul betonului, care ar putea conduce la rugină și degradarea rezistenței. Astfel, durata de viață a gardului ar putea scădea dramatic.

Unul dintre punctele forte pe care le oferă gardurile din beton se referă la rezistența sa, o placă din beton având o perioadă de viață de aproximativ 50 de ani. Mulțumită masei termice de care dispune, un astfel de produs poate funcționa ca un adevărat zid, protejând zona pe care o delimitează de vânt și zgomote puternice, avantaj pe care îl vei aprecia foarte mult, mai ales dacă ridici gardul într-o zonă intens circulată.

Avantajele gardurilor de beton sunt destul de multe:

  • oferă intimitate;
  • au costuri rentabile;
  • sunt ușor de instalat;
  • nu sunt afectate de intemperii;
  • sunt rezistente la acte de vandalism;
  • oferă protecție sporită împotriva efracției;
  • se combină perfect cu porțile din fier forjat;
  • protejează zona delimitată de rafalele de vânt și zgomotele puternice.

Tipul de armătură, clasa cimentului, curba granulometrică, proporțiile materiilor prime, frecvența și durata vibrării sunt doar câteva detalii care definesc calitatea betonului și diferențiază producătorii. Firma Petrifalean a luat ființă în anul 2006. încercând să se adapteze permanent cererilor de pe piață. Astfel păstrează permanent legătura cu clienții, căutând cele mai bune și moderne soluții pentru a le oferi produse de o calitate foarte bună la prețuri competitive. Îi poți contacta la email cornel.petrifalean@gmail.com sau la numerele de telefon 0745681124, 0752107355 sau 0258700276.

Gardul de beton, deși pare o soluție de împrejmuire mai puțin accesibilă, se poate transforma într-un element impunător, care va impresiona prin eleganța deosebită și aspectul plăcut. Tu ce fel de gard ai ales pentru proprietatea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.