Confesiunile unei suspecte de crimă – editura Meteor!

Îmi place să citesc și de cele mai multe ori aleg cărțile după copertă sau editură. Confesiunile unei suspecte de crimă mi s-a părut incitantă. Ador cărțile polițiste și uneori mă distrez încercând să aflu care este criminalul. Uneori îmi iese…alteori, cum ar fi în acest caz, sunt mega surprinsă când aflu cine era de fapt.

Exact cum s-a întâmplat acum. Cartea este interesantă…îmi era greu să o las din mână, dar uneori nu mai vedeam bine literele. Eu citesc de obicei seara, înainte de culcare…Este o carte young adultă, plină de suspans. Te fascinează încă de la începutul ei.

Confesiunile unei suspecte de crimă – o poveste captivantă și tulburătoare de la editura Meteor Press!

Tandy Angel află că părinții ei au murit. Malcom și Maud Angel erau genul de părinți extrem de autoritari. Cei 4 copii recunosc că uneori și-au dorit să moară. Însă acum, când sunt în fața faptului împlinit nu le vine să creadă. Dar polițiștii o consideră vinovată pe Tandy, tânăra de șaisprezece ani. Poate pentru că este atât de lipsită de emoție, precisă și exactă în tot ceea ce face.

Toți copiii arată că au calități excepționale, diferite unul față de celălalt. În timp ce Matthew este vedeta echipei de fotbal, Katherine, sora pe care o pierduseră într-un accident, era maestra cifrelor. Tandy acționează precis în orice situație s-ar ivi, neavând niciun fel de emoții. Harry este un muzician deosebit de sensibil și de minunat, iar Hugo are o putere neobișnuită pentru vârsta lui.

Dar detectivii o suspectează pe Tandy. De aceea, ea se vede nevoită să acționeze pe cont propriu pentru a elucida misterul morții părinților ei. Deși nu poate avea încredere în nimeni, hotărăște totuși să dicute cu frații ei.

James Patterson a vândut peste 300 milioane de cărți în toată lumea. De-a lungul carierei a câștigat numeroase premii, printre care: National Book Foundation’s 2015 Literarian Award for Outstanding Service to the American Literary Community; National Parenting Publications Honors Awards; International Reading Association’s Young Adults’ Choices Booklist; American Library Association „Teens Top Ten” Pick; London Times Book Sense Children’s Pick; Children’s Choice Book Awards; National Humanities Medal 2019. Confesiunile unei suspecte de crimă a apărut la editura Meteor Press și ne introduce într-un subiect deosebit de sensibil!

Oare care este criminalul care a lăsat 4 frați fără părinți? Ce s-a întâmplat cu Malcolm și cu Maud Angel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.