Folie de protecție pentru ecranul smartphone-ului tău!

O folie de protecție pentru ecranul smartphone-ului tău este esențială, dacă vrei să îl păstrezi ca nou mai mult timp. Și cum ne dorim să avem un telefon aproape nou, este important să apelăm la folii sau la huse pentru a îl proteja cât mai mult timp. Așadar, pentru a îi prelungi cât mai mult durata de viață, este necesar să apelăm la o protecție cât mai bună.

Însă cum alegem cea mai bună protecție? Ecranul este cea mai vulnerabilă parte a telefonului tău. Căderile sau loviturile pot deteriora destul de rău această parte atât de sensibilă a dispozitivului. Folia de protecție este un accesoriu care protejează ecranul telefonului împotriva zgârieturilor sau a șocurilor. Deși există posibilitatea ca dispozitivul să se defecteze, folia de protecție este accesoriul perfect pentru asigurarea unei protecții suplimentare ecranului.

Există mai multe tipuri de folii, de la numeroase branduri, iar prețurile variază destul de mult, ceea ce ne poate îngreuna alegerea.

Phoneguard ne oferă o diversitate de folii de protecție, special create pentru a proteja lucrul la care ținem atât de mult. Printre multitudinea de modele, am decis că folia de protecție Spigen este cu un pas înaintea tuturor.

Spigen pune la dispoziție o sticlă de protecție a ecranului cu o metodă simplificată de instalare. Dacă acest lucru te-a speriat până acum, folosind Sticla de Protecție AlignMaster FC această problemă va rămâne de domeniul trecutului!

Folie Samsung de la PhoneGuard

De ce să alegi Phoneguard?

Acoperire tot ecranul –  se pretează ecranelor cu marginea curbată.
Grosime de numai 0.3 mm –  experiența de utilizare este similară cu cea a ecranului fără folie.
Duritate 9H – oferă protecție premium împotriva zgârieturilor în utilizarea de zi cu zi.
Adeziv pe întreaga suprafață – asigură aderență îndelungată foliei la ecran.
Stratul siliconic – împiedică fărâmițarea sticlei în urma unui impact puternic.
Tratamentul oleofobic – protejează de murdărie și amprente.

Folie Case Friendly – compatibilă cu majoritatea carcaselor de pe piață și cu toate husele de Spigen.

Sunt eliminate fricțiunile dintre husă și marginile foliei care pot conduce, în timp, la pierderea aderenței și la dezlipirea sticlei de pe ecran.

Folia se aplică ușor mulțumită cadrului de montare care ne ajută să poziționăm perfect folia pe ecranul telefonului. Subțire și extra dură (cu duritate de 9H) această folie ne protejează ecranul telefonului la contactul cu obiecte ascuțite și oferă o senzație placută la atingere. 

Alege cea mai bună folie de protecție pentru telefonul tău Samsung!

Foliile de protecție din sticlă securizată sunt cele mai bune contra șocurilor și a zgârieturilor. Cu ajutorul acestora, ai cele mai mari șanse să-ți protejezi display-ul în cazul unor accidente și să îl menții ca nou mai mult timp.

Foliile din PET sau TPU sunt mai subțiri și pot fi mai potrivite pentru cei care vor o protecție cât mai puțin vizibilă pentru ecranul smartphone-ului.

Protecția nano-lichidă este bună pentru cei care vor să aplice singuri folia. Și nu vor să aibă probleme cu formarea bulelor între display și folie. Dacă nu vrei să folosești un alt tip de folie de protecție pentru ecran, atunci această soluție îți va oferi un minimum de siguranță în plus. Însă nu te baza pe ea să îți protejeze telefonul de zgârieturile mai puternice sau de impactul cu suprafețe dure.

Foliile de protecție pentru ecranul smartphone-ului sunt un accesoriu esențial pentru a-ți păstra telefonul ca nou. Pe lângă aceasta, la fel de imporantă este și o husă care să protejeze atât spatele smartphone-ului, cât și marginile acestuia. În condițiile în care ne schimbăm telefonul, în medie, odată la 2-3 ani, este bine să investești și în accesoriile care să ți-l protejeze cât mai mult timp și să te ferească de accidentele neplăcute.

Tu ce folie ai ales pentru telefonul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.