Challenge Decathlon – sportul în aer liber!

Deși vremea rece a sosit, trebuie să acordăm o importanță mare pentru sportul în aer liber pentru menținerea sănătății. Indiferent de ce activități fizice alegi, cel mai important este să profităm de orice ocazie pentru a face mișcare. Știu, dacă ne dedicăm exclusiv acelorași activități, este posibil să intervină rutina. Însă trebuie să o învingi și să obții rezultate mult mai bune!

Ce beneficii are sportul în aer liber?

În primul rând ajută la îmbunătățirea dispoziției. De ce? Pentru că sportul în aer liber este asociat cu o creștere a energiei, dar și cu o senzație de revitalizare. De asemenea, asistăm la o scădere a furiei, depresiei, confuziei, tensiunii. Mai ales în zilele acestea, când trăim vremuri destul de grele. Cu teamă de îmbolnăviri, distanțări și mai departe.

Toate activitățile în aer liber cred că ajută la îmbunătățirea echilibrului, dar și a controlului asupra mișcării corpului.

De exemplu, alergarea reprezintă unul dintre cele mai eficiente exerciții cardio. Aceasta poate fi practicată de orice persoană, atât în interior, cât și în exterior. Da, știu…unora li se va părea o activitate banală, din cauza simplității care ii este caracteristică. Însă are multiple beneficii asupra organismului și asupra psihicului uman.

Pe lângă o stare de revigorare, #sportul în are liber ajută la sintetizarea vitaminei D. Se consumă mult mai multă energie decât la alergatul pe bandă, deoarece se întâmpină rezistență din partea vântului sau a terenului.

De asemenea, mișcarea în aer liber este o experiență senzorială mult mai complexă decât mișcarea în interior, pentru că oferă atât corpului cât și creierului o diversitate de stimuli vizuali, auditivi și olfactivi.

Alergarea solicită foarte mult picioarele, diferit față de banda de alergare. Gleznele sunt flexate mai mult, sunt solicitate mai multe grupe de mușchi, ajungând să exersezi echilibrul și coordonarea, în funcție de traseu.

Exercițiile fizice practicate în aer liber nu implică doar satisfacție, ci te obligă să folosești de fiecare dată echipamente și accesorii care să îți permită evoluția. Astfel, ai nevoie de libertate de mișcare, de protecție în fața condițiilor meteo care se pot schimba în orice moment, de siguranță în utilizare, precum și de confort la tot pasul.

Decathlon – tu ce produse alegi?

Decathlon ne ajută cu produse prim pret tehnic de vreme rece, astfel încât să poți să face mișcare de fiecare dată când ai nevoie. Ce înseamnă Prim Preț Tehnic? Produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferant în confort și deplină siguranță.

Pentru vreme rece, pentru #impermeabilitate, a fost concepută o geacă eco, călduroasă până la -5°C . Aceasta menține pielea uscată, datorită cusăturilor etanșe, fiind extrem de ușoară.

Pentru #aderenta, adoptă o pereche de bocanci pentru utilizare ocazională, pe teren accidentat, cu puțină vegetație agresivă. Sunt extrem de rezistenți, impermeabili și ușor de întreținut!

Îmbrăcămintea trebuie să permită execuția cât mai lejeră a mișcărilor, printr-o extensibilitate mare, simultan cu o bună #respirabilitate. Încălțămintea ușoară, cu o talpă moale și cu o bună amortizare, va reduce presiunea asupra coloanei vertebrale. Mănușile, pantalonii impermeabili, ba chiar un poncho…este extrem de important să fii echipat cu mare grijă.

Decathlon te așteaptă cu #preturi mici și produse de cea mai bună calitate, astfel încât tu să îți continui mișcarea în aer liber, indiferent că vremea rece a sosit!

Cu echipamentele și accesoriile potrivite, cu dorința de a evolua de la o zi la alta, te vei bucura de rezultate extrem de bune mult mai repede decât crezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.