Acum ai un ajutor pentru a învăța să scrii, știai?

Cu siguranță micuții de clasa I au nevoie de ajutor pentru a învăța să scrie și să citească. Ei sunt micuți, iar literele de mână sunt destul de dificile. Dar Libris ne sare bineînțeles în ajutor, ca de fiecare dată, cu o mulțime de caiete care sunt extrem de utile pentru micii școlărei.

Copilul tău are nevoie de un ajutor pentru a învăța literele?

Caietul de scriere. Clasa I. Semestrul 1 urmărește succesiunea literelor din noul manual avizat în 2018. Este în conformitate cu programa școlară și constituie un suport util pentru exersarea și aprofundarea scrisului. Exercițiile propuse, structurate progresiv, sunt variate și au grade de dificultate diferite. În alegerea acestora s-a urmărit facilitarea înțelegerii sensului unor cuvinte, a unor expresii sau a textelor, precum și scrierea corectă și caligrafică.

De asemenea, pentru verificarea periodică a cunoștințelor, caietul conține și exerciții destinate recapitulării și evaluării. Prin modul de prezentare, acest caiet este un material prețios atât pentru lucrul la clasă, cât și pentru cel individual, fiind recomandat elevilor, cadrelor didactice și părinților.

Mate 2000+ – utilă pentru recapitulare, sistematizare și consolidare!

Seria de lucrări MATE 2000+ TEME vine în sprijinul elevilor și a profesorilor. Oferă un material didactic extrem de util pentru recapitularea, sistematizarea și consolidarea materiei parcurse de-a lungul anului școlar. Este un excelent instrument de antrenament asociat auxiliarelor Paralelei 45. Lucrările au o structură echilibrată, conțin exerciții și probleme compuse pe diferite grade de dificultate. De asemenea, cuprind o gamă variată de probleme de matematică aplicată în cotidian, conform programelor școlare și a examenului de Evaluare Națională.

Este o lucrare pentru toți copiii care sunt dispuși să abordeze problemele de matematică ca pe o provocare. Ei pot exersa, parcurgând gradual exercițiile și problemele cuprinse în fiecare capitol. Se vor consolida astfel noțiunile teoretice, se vor dobândi metode de rezolvare, algoritmi de calcul și competențe specifice fiecărui context matematic.

Mate 2000+ TEME este o colecție ce vine în completarea materialelor didactice din colecția Mate 2000, materiale pe care vi le-am prezentat acum ceva timp și care sunt extrem de interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.