Ce trebuie să știu…? Cărțile care nu trebuie să lipsească!

Cu siguranță elevii au nevoie de foarte multe cărți, manuale, culegeri, dicționare. Cărțile care însă nu trebuie să lipsească din biblioteca lor sunt cele care te ajută să nu uiți ce ai învățat până acum și să fii pregătit pentru ceea ce va urma.

Clasa a V-a este destul de dificilă, nu? Tranziția de la învățătoare la profesori, noi materii care apar în orar…adeseori copilașilor li se pare foarte greu. Chiar dacă au crescut, ei sunt învățați cu metodele de predare, dar și de ascultare a doamnei învățătoare. Doamna, care…mai trecea cu vederea dacă ți-ai uitat caietul de teme acasă sau dacă ți l-a păpat cățelul…dacă nu ai reușit să înveți lecția pentru că ai avut foarte multe de pregătit…

Ce trebuie să știu…? Cărțile care nu trebuie să lipsească din biblioteca elevului!

Ei bine, acum nu mai este așa. Fiecare materie are câte un profesor. Pentru fiecare va trebui să te pregătești, să înveți, să te documentezi, să scrii, să realizezi compuneri și proiecte. Dar ce bine că avem ajutoare în seria Trec în clasa a V-a.

Aceste caiete vor ajuta elevii care termină clasa a IV-a să fie pregătiți de start în clasa a V-a. Vor descoperi astfel că tot ce-au învățat în clasele mici va constitui baza pe care vor așeza în clasa a V-a noi conținuturi. Acestea se vor transforma în deprinderi, comportamente și atitudini necesare în propriul lor proces de creștere și devenire. 

Ce trebuie sa stiu la matematica? Trec in clasa 5 – Caiet și Ce trebuie sa stiu la educatie civica? Trec in clasa 5 – Caiet erau ultimele două caiete din serie care lipseau din biblioteca noastră. Acum seria este întreagă și domnișoara pregătită să înceapă o nouă etapă din viața de școlar.

La Libris.ro am găsit mereu manuale și culegeri perfecte atât pentru învățare, înțelegere, cât și pentru aprofundare. Voi ce cărți ați mai cumpărat în ultima vreme?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.